Nic Lawyer & Chrono • 02-02- 2017 • DOT

 

Dve mlade nade domaće techno scene DJ Nic Lawyer i DJ Chrono zabavljaju nas u četvrtak u klubu DOT. Upad je free. Vidimo se večeras!

Nic Lawyer (Nikola Tacić) je 26-ogodišnji  DJ iz Prokuplja koji je pažnju na sebe skrenuo učešćem na raznim DJ takmičenjima, a koji se afirmisao u klubu Liv u Nišu, u kojem je bio resident nekoliko godina.

Naime, kao jedan od pobednika festivala 9evet 2016. god, nagrađen je nastupom na Exit Festivalu, tačnije na Urban bug stage-u na kome je vrteo tripple b2b set zajedno sa Leom Dobričić i Markyz-om, a kasnije  postaje i jedan od pobednika offical Tuborg DJ takmičenja.

Osim Exita festivala, nastupao je još i na Vibe i Naisus festivalu, a pored prethodno navedenih, dj pult je još delio i  sa raznim domaćim i stranim DJ-evima (Traumer, Nakadia, Dejan Milićević itd…)

U svojim setovima, akcenat posebno stavlja na određeni Acid zvuk, a uskoro se očekuje plasiranje novih projekata u saradnji sa još par kolega.

https://soundcloud.com/nikolatacic

https://www.mixcloud.com/nikola-tacic/

https://web.facebook.com/DJNikolaTacic1/

 

DJ Chrono nastupao je širom Srbije, zatim u Hrvatskoj, Sloveniji, Holandiji, Mađarskoj i Grčkoj. Osim toga, važno je pomenuti da je 2012. godine imao priliku da nastupa na Exit Festivalu zajedno sa Ascaloon-om.

https://web.facebook.com/DeeJayChrono

https://soundcloud.com/dj-chrono

http://www.djchrono.com/

 

Avatar photo

Autor: Igor