Nije vam dosta Topljenja? Nastavite sa nama do nedelje u klubu KPTM

Ako vas celonoćno đuskanje nakon drugog dana festivala „Topljenje” nije dovoljno umorilo, pozivamo vas da nastavite partijanje koje će se sa Kalemegdana preseliti na Dorćol, na oficijalni after parti koji će biti organizovan u klubu KPTM u nedelju, 12. juna od pet sati ujutru.

Organizatori Onlyclubbing i KSF pored dobrog vajba po kome je klub KPTM prepoznatljiv, najavljuju sjajan parti na kome će nastupati TKNO i Mark Dee Jack koji će posetioce provozati podužim  setom od ranojutarnjih časova.

Ukoliko odlučite da nam se pridružite, budite sigurni da ćete plesati bar još nekoliko sati uz uigranu ekipu koja i te kako ume da stvori atmosferu zbog koje vam se neće ni ići kući.

TKNO jedan je od najaktivnijih tehno di-džejeva i producenata sa ovih prostora. Osnivač je poznate etikete Tauten, a njegove trake vrteli su velikani kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren i drugi.

Mar Dee Jack svoju muzičku karijeru započeo je vrlo mlad kada je nastupao po klubovima na Tajlandu i Singapuru. Nakon povratka u Srbiju pokreće organizaciju „Tech This Out” preko koje je sarađivao sa brojnim domaćim I stranim izvođačima I producentima kao što su Jewel Kid, Alex X, S-Case. Domaća klupska publika imala je prilike da ga sluša u brojnim gradskim klubovima kao što su Monsun, Bašta Sava Centra, KPTM, Svemirska Kafana, Compressor, Three Dots, Klub Devet, Hangar, Šecer, Club Moved.

Od 2015. god je host “Tech This Out Radio Show” emisije koja se emituje svakog utorka na kanadskoj “Club Tronic” radio stanici, a pored ovih podcast-a, radi na prvim techno izdanjima koja se mogu očekivati do kraja godine.

 

Više o ovom događaju možete pročitati na Fejsbuk event-u:

https://www.facebook.com/events/1211509658889913/

Avatar photo

Autor: Igor