Nina Kraviz progovorila srpski: veoma se radujem Exitu!

 

Najpopularniji tehno DJ na svetu i apsolutna ikona svetske elektronske muzike Nina Kraviz okačila je na Instagram pozdrav svim fanovima EXIT festivala koji će i ovog leta imati čast da zatvori!

Svi koji su prošle godine bili na zatvaranju Dance Arene mogli su da prisustvuju gotovo istorijskom nastupu koji je sa ovacijama i skandiranjem 25.000 fanova više podsećao na stadionski rok koncert nego na žurku! Čak dva puta se vraćala na bis, da bi, konačno, famoznu binu festivala napustila tek u pola devet ujutru, pola sata nakon zvaničnog zatvaranja festivala. Neverovatna ruska umetnica, odrasla u Sibiru, iz Moskve se obratila svim svojim fanovima širom planete i započela pozdrav na srpskom jeziku!

 

Веома се радујем ! I am very happy to announce that I’m returning to Serbia to play Exit festival this year. It is an absolute honor to be welcomed 3d year in a row and this makes me feel very emotional indeed. This dance gathering in the middle of Europe is special in many ways and there is a great message behind it that brings the much needed sense of unity. But after all the dance arena is a great rave in one of the most mindblowing locations in the

Avatar photo

Autor: Igor