Nirvana – nova festivalska bina na Freshwave2023!

 Nirvana – nova festivalska bina na Freshwave2023!

Nastavljamo okupaciju tvrđave Kastel sa potpuno novim stejdžom! Festivalska bina “Nirvana“ okupiće na predstojeći Freshwave, od 10 – 12. avgusta, na banjalučku tvrđavu Kastel, neke od najpoželjnijih regionalnih i svetskih psytrance DJ izvođača!

Jedanaesto izdanje Freshwave Festivala nastavlja da publici otkriva nove bine, a posebno smo ponosni na Nirvana stejdž na kojem će u tri festivalska dana, od 10. do 12. avgusta, na banjalučkoj tvrđavi Kastel, nastupiti sljedeći izvođači: Kala, Damzah, Laughing Buddha, Anakin Psywalker, Strider, Fantazma, mnogook, Manda, Zarma, Rezonant, Edgysnare, Psychomental, Ultimate Expirience.

Psytrance je žanr elektronske trance muzike koju karakterišu hipnotički aranžmani sintetičkih ritmova i složene, slojevite melodije koje stvaraju rifovi visokog tempa, još se 90ih godina prošlog vijeka etablira kao podžanr Goa trensa. Pod raznovrsnim uticajem muzičkih imena kao što su Laurent Garnier, New Order, KLF ili Kraftwerk i spektakularnim remix izdanjima, psytrance je iznjedrio mnogobrojne izvođače i milionsku armiju fanova širom svijeta. Ne treba sumnjati da nas na Nirvana stejdžu očekuje trodnevni psytrance spektakl i doživljaj vrijedan najljepše uspomene ovog ljeta!

Podsećamo da je u toku akcija 3+1! Nastavljamo akciju za čitavu ekipu i to na način da za kupljene tri ulaznice, četvrtu dobijate potpuno besplatno! 

– REGULAR 3-dnevna ulaznica dostupna je po ceni od 45€/89 KM

– REGULAR 3-dnevna VIP ulaznica dostupna je po ceni od 75€/149KM

Kupovinom VIP ulaznica ostvarujete pogodnosti pristupa festivalskoj VIP zoni, koja se nalazi uz festivalsku Main binu, a u kojoj su posjetiocima osim najbolje pozicije na festivalu na raspolaganju ugostiteljska usluga na najvišem nivou, koktel bar, zasebni stolovi, poseban pristup odvojenom toaletu, uz ograničen broj posjetilaca, odnosno maksimalan komfor na samom festivalu. 

Na nekoliko festivalskih bina svoje nastupe su već potvrdili: Eelke Kleijn, Argy, Indira Paganotto, Ilario Alicante, Bart Skils, Miss Monique, Javier Portillo, Buč Kesidi, Sara Jo, Crni Cerak i Lacku, Vojko V. Mimi Mercedes, Grše, Smoke Mardeljano i mnogi drugi!

Festivalske ulaznice su dostupne na ticket servisa kupikartu.ba 

Osigurajte na vrijeme svoje ulaznice za Freshwave2023.

Avatar photo

Autor: Igor