Noć Zaljubljenih „Mi JESMO anđeli“: Najveća kućna žurka ove godine 13. februara u vili na Dedinju

 

Najveća kućna žurka ove godine stiže 13. februara u Noći zaljubljenih i nosi naziv „Mi JESMO anđeli“, a pravi uvod u Dan zaljubljenih svojim zavodljivim DJ setovima daće ekipa pravih gradskih faca na čelu sa Žikom Todorovićem i Urošem Đurićem. Pored njih tu će biti Luna Lu i Una Senić, koje će vas dodatno navesti da se zaljubite u Beograd i svoje sugrađane, a ekipi će se pridružiti još i Bege Fank i Uroš Milovanović i tako zaokružiti listu izvođača na ovoj najljubavnijoj kućnoj žurci u Tree house vili na Dedinju.

Intimna atmosfera kućnih žurki, po kojima je Beograd bio nadaleko poznat, vraća se u velikom stilu! Beograđani će 13. feburara u Noći zaljubljenih imati priliku ne samo da ožive duh kućne žurke, već i da osete atmosferu kultne Tree House vile na Dedinju, specifične kuće u kojoj su se svojevrememo baš na ovakvim žurkama okupljali bendovi poput EKV-a, Discipline Kičme, Električnog Orgazma i drugih poznatih bendova tog vremena. Kultna ekipa okupiće se još jednom na istom mestu u Noći zaljubljenih 13. februara na žurci čije ime „Mi JESMO anđeli“ već nagoveštava deo lajnapa – naime, svojim višesatnim b2b DJ setom Uroš Đurić i Srđan Todorović će, kao anđeo i đavo na kolektivnom ramenu ekipe, dati savršen muzički balans, koji će dominatnom ženskom energijom zaokružiti Luna Lu i Una Senić! Dve koleginice, obe voditeljke i aktivne učesnice u kulturnom životu prestonice, pustiće baš one pesme uz koje želite da plešete sa svojim dragim/dragom. A kako bi „Mi JESMO anđeli“ bila prava beogradska žurka, tu je Bege Fank, poznat po svojim energičnim DJ setovima uz koje se nikada ne sedi mirno, kao i Uroš Milovanović, jedan od najboljih poznavalaca muzičkog ukusa Beograđana.

Ulaznice za ovaj kućni party u srcu Dedinja dostupne su po superpromotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, a za sve parove u ponudi su i tzv. „zaljubljene karte”, odnosno dve ulaznice po ceni od 1.000 dinara.

 

Avatar photo

Autor: Igor