NOVA BINA NA EXIT FESTIVALU ZA SVE LJUBITELJE GITARSKOG ZVUKA!

Nova bina pod nazivom Riffs & Beats, nudi program u kojem mogu da se pronađu svi oni koji vole rifove i bitove sa stavom. Žanrovi vezani za gitarski zvuk od panka, preko žestokog roka, elektro bitova, pa sve do teškog metala, naći će se u bogatom spektru nove bine. Neizostavni deo EXIT-a, rifovi gitara raznih izvođača, obeležiće ovu novu binu, ali i prostor oko nje. Zato se pripremite za glasnu i kvalitetnu svirku!

Moonspell, Cockney Rejects, Lollobrigida, Bjesovi, DLM, Brkovi, Piknik, Pero Defformero, Kill Kenny, Hex, Vox Populi, Hype, E-Play, The Way Of Purity, Bombarder, Kolaps, Iskaz, Feud, Čovek Bez Sluha, kao i bendovi koji su odabrani na Exitovom konkursu Play @ ExitAgainst The Odds, Infernal Tenebra, Punished, Bomber, Deeper Down, Enjoy Sarma, Dark Sky, Tetrapank, dok će program biti upotpunjen specijalnim mračnim Vilindar Tribal Bellydance performansom.

U iščekivanju nastupa ovih sastava, pojačajte muziku i zagrejte se za žestoke izvođače Riffs & Beats bine:

 

 

 

 

 

 

 

  

Zagrevanje za Exit se nastavlja!

Ovog vikenda, 21. i 22. juna očekuju nas lude žurke u Čačku, Novom Sadu i Kragujevcu. U Čačku nas očekuje Nathan Coles i Burn road to EXIT žurka 21. juna, na terenima KK Železnika. U Novom Sadu, 22. juna žurka pod istim nazivom  biće održana na HappyNoviSad stage-u na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde će pored ostalih izvođača nastupiti i poznati DBridge! Isti dan u Kragujevcu očekuje nas Serbia Dance tuning žurka na Kneževom arsenalu, gde ćete imati priliku da čujete Lissat & Voltax.

Ulaznice za žurke pod nazivom Burn road to EXIT biće bilo koji čep od Burn ambalaže, dok će za Serbia Dance tuning žurke biti potrebno da potražite promotorke Tuborga u Kragujevcu koje će deliti ulaznice.

Avatar photo

Autor: Igor