Nova cena karte za Modular Journey :: Cleric, Stigmata!

 

Rasprodat je prvi kontigent ulaznica po promo ceni za Modular Journey Cleric & Stigmata u klubu Drugstore.

Karte za veliku žurku 28. aprila trenutno se prodaju po ceni od 690 dinara, online i u svim prodajnim objektima mreže Eventim Serbia. Naredna promena cene očekuje se 1. aprila. Misteriozni mančesterski di-džej i producent Cleric aktivan je od 2012. godine, a do sada je muziku izdavao za velike svetske etikete kao što su Arts i Figure. Osim toga i sam je predvodnik Clergy izdavačke kuće.

Slavan po atmosferičnosti i oštrini zvuka koji producira, Cleric opisuje svoju muziku kao sredstvo za prenos emocija na druge. André Walter je aktivan na sceni još od devedesetih, kada je upoznao i počeo da sarađuje sa Chris Liebing-om. Osim osnivanja zajedničke etikete, učestvovao je u brojnim projektima sa legendarnim svetskim di-džejem, a njegova produkcija i danas evocira uspomene na zlatne tehno godine. Danas sam
nastupa i producira pod alijasom Stigmata, a aktuelan mu je novi album Paraspectral.

Rezidenti party serijala TKNO, koji će predstaviti svoju etiketu Tauten, i Miles Nitch, predstavnik nemačke agencije Modular Source, takođe će nastupiti na ovom događaju. Modular Journey žurke, iza kojih stoje Tauten i buking agencija Modular Source, organizuju se u Srbiji i Nemačkoj. U Beogradu smo na njima slušali imena kao što su Keith Carnal, Stigmata, Regal i SHDW & Obscure Shape.

Više informacija o Modular Journey sa Cleric & Stigmata može se pronaći na Fejsbuku, a o ulaznicama na sajtu Eventim Serbia.

Avatar photo

Autor: Igor