Nova cena ulaznica za Winter Fresh Wave!

 

Još dve sedmice dele nas od novog izdanja Winter Fresh Wave-a, koji će se i ove godine održati u sarajevskom Domu mladih, a prvi kontigent ulaznioca rasprodat je pre planiranog vremena!

Od 13. decembra, ulaznice za predstojeći Winter Fresh Wave, koje su dostupne na ticket servisu kupikartu.ba, prodaju se po novoj promotivnoj ceni u iznosu od 25KM. Iskoristite priliku i na vreme se obezbedite ulaznicama jer će ova cena biti aktuelna do isteka zaliha, nakon čega sledi finalna cena ulaznica koja će iznositi 30KM.

Winter Fresh Wave će se održati poslednjeg vikenda u ovoj 2019. godini, a ovakva godina zaslužuje spektakularnu završnicu za šta će se potruditi Henry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!

Guy J u Bosni i Hercegovini stiže nakon turneje u istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju, a Henry Saiz nakon intenzivnih nastupa sa bendom, što se tumači na način da će od naredne godine promeniti upotpunosti svoj pristup muzici zbog čega nikako ne smete propustiti priliku da na predstojećem Winter Fresh Wave-u uživate u njegovom čuvenom setu, koji mu je omogućio nastupe na najvećim svjetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering. 

Na kultnom plesnom podijumu Doma omladine u Sarajevu specijalne setove najavljuju i Resident DJ Winter Fresh Wave-a Nebs Jack i sarajevski DJ i producent Forniva.

Obezbedite se na vreme svojom ulaznicom za predstojeći Winter Fresh Wave, a sve informacije saznajte prvi na www.freshwavefestival.com

Avatar photo

Autor: Igor