Nova dekada je stigla, Freshwave sprema najveće izdanje do sada!

 Nova dekada je stigla, Freshwave sprema najveće izdanje do sada!

Nakon što je prošlog leta u okviru velike jubilarne proslave 10. godina festivala više od devedeset izvođača nastupilo na tvrđavi Kastel, zaokružena je prva dekada najboljeg muzičkog festivala u BiH.

Iza nas je čitava dekada nezaboravnih trenutaka, snažnih emocija, ljubavi, fantastičnih nastupa nekih od najtraženijih svjetskih i regionalnih muzičkih imena, a sada je vrijeme za novu dekadu. Dekadu još snažnijih emocija, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svetskih zvezda.

Nastavljajući konstantan rast festivala, Freshwave želi da svojoj publici, uz nastupe nekih od najpoželjnijih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda, nastavi da nudi jedinstveno festivalsko iskustvo kroz inovative i spektakularne vizuelno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje bine, bogate sadržaje festivalskih zona, savremen festivalski kamp, ali i mnogobrojne turističke sadržaje grada na Vrbasu.

Predstojećeg leta, od 10. do 12. avgusta, među zidinama banjalučke tvrđave Kastel, održaće se novo, a sasvim sigurno i najveće izdanje festivala do sada, sa rekordnim brojem izvođača, festivalskih bina i zona, najvećim festivalskim kampom i najboljom festivalskom produkcijom.

Prvi talas izvođača koji će nastupiti na Freshwave Festivalu 2023 objavljujemo u ponedjeljak, 27. marta, a uskoro donosimo informacije i o prvom talasu festivalskih ulaznica, koje će najvjernijim fanovima festivala, biti dostupne po najpovoljnijim cijenama.

Spremite se za najveće izdanje Freshwave Festivala do sada i pratite nas!

Avatar photo

Autor: Igor