NOVA GODINA U GECA BARU :: Tijana Kabic || Natasha || Bokee

 

Još jednoj godini se bliži kraj, što znači da je valja ispratiti onako kako smo je i provodili – ludo i brzo 😀 
Povodom toga, naša kuhinja priprema veselu novogodišnju maratonsku žurku, sa preiskusnim izvodjačima za pultom, potpomognutim mladim snagama, koje nezaustavljivo grabe ka vrhu piramide, tražeći svoje mesto pod beogradskim klupskim suncem!

Nismo se odlučili za kvantitet i mnogo izvodjača, nego na surovi kvalitet izražen u spoju mladosti i iskustva! Prva tri para preveštih ruku koji će zavrteti muziku u Geci u Novoj godini su dve prve dame vojvodjanske scene,Natasa Tonkovic i Tijana Kabic, kao i prekaljeni vuk beogradskog andergraunda, Bokee Kinetic, sve sami majstori svog zanata i vrhunski zabavljači, čija muzika nikad nikom ne da da mirno sedi i klikće po telefonu – samo djuskalica i osmesi na licima – zagarantovan provod!

Nikoga od njih ne treba posebno predstavljati, jer su svačiji lik i delo on njih troje, vrlo dobro poznati svakom istinskom poštovaocu klupskog andergraund zvuka u Srbiji. Čast i privilegiju da ovoj trojci urade warm up, ujedno i da njihovi setovi budu poslednji u ovoj godini za Gecinim pultom, pripala je mladim Beogradjanima, Milovanu Stojanoviću i Dušanu Lazoviću, koji poslednjih nekoliko nedelja prave pravi mali bum na sceni, pojavljujući se sve češće za pultovima beogradskih klubova i barova, i nikog ne ostavljajući ravnodušnim svojim izborom muzike, ne tako svojstvenim njihovim godinama! Sigurni smo da je sledeća godina “njihova” i da ih čekaju sjajne karijere i mnogo dobrih zabava iza kojih će ostati njihov potpis.


Cene karata:

Early birds: 600 RSD
Tokom predstojeceg vikenda [18. 19. 20.] u Geci, kao i preko izvodjaca.

Pretprodaja: 800 RSD
Tokom prednovogodisnjeg vikenda u Geci.

Cena na ulazu: 1000 RSD

Za vise informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor