NOVA IZNENADJENJA NA SEA DANCE FESTIVALU!

Na ovogodišnjoj glavnoj bini festivala pored nastupa najvećih zvezda svetske muzičke scene, JamiroquaiaUnderworld i EXAMPLE live, očekuju vas koncerti svetskih muzičkih zvezda i regionalnih miljanika publike. Na Sea Dance dolaze KLINGANDE, TARA MCDONALD, JUAN ATKINS, KIRIL DJAIKOVSKI ft. TK Wonder, BAD COPY, DARKWOOD DUB, EDDY™, EYESBURN, RAMBO AMADEUS, URBAN&4 i WHO SEE

 

Iza imena KLINGANDE krije se dvadesetčetvorogodišnji Francuz Sedrik koji predstavlja jedno od najpopularnijih novih imena elektronske scene! Svetski uspeh ovom mladom sastavu je doneo veliki hit “Jubel”, koji je za kratko vreme dostigao preko 40 miliona pregleda na Youtubeu. Deo svoje magije podeliće s publikom Sea Dance festivala u utorak, 15. jula, a njegov nastup predstaviće savršeno finale večeri na kojoj će nastupiti glavna zvezda festivala Jamiroquai. Njima će se istog dana pridružiti “svetski megacar” RAMBO AMADEUS.

Jedan od najpoznatijih elektronskih muzičara s Balkana dolazi u sastavu KIRIL DJAIKOVSKI ft. TK Wonder (MK/USA). Njemu se drugog dana festivala pridružuje britanski DJ, producent i radijski voditelj, Eddy Temple-Morris aka EDDY™, a uz njih nas drugog dana festivala očekuju i koncerti LOLLOBRIDGIDAEYESBURN, WHO SEE BAD COPY.

Neverovatni vokal dens muzike, TARA MCDONALD, poznata po svojim hitovima i saradnjama sa Armandom Van Heldenom (“MyMyMy“), Axwellom(“Feel the Vibe“), Davidom Guettom (“Delirious“) i  Afrojackom (“Pandemonium”), pridružuje se u četvrtak, 17. jula razigranom programu Sea Dance festivala! Za treći dan festivala zakazan je i nastup oca techno muzike, JUANA ATKINSA, ali i domaćih miljenika, Urban&4 Darkwood Dub.

 

IMAŠ KARTU ZA EXIT? DOĐI I NA MORE!

Za sve kupce ulaznica za EXIT festival, obezbeđena je posebna ponuda za SEA DANCE! Svi vlasnici karte za EXIT će od petka, 20. juna u podne, pa sve do ponedeljka, 30. juna u ponoć, putem sajta www.gigstix.com moći da poruče trodnevni komplet ulaznica za SEA DANCE festival po poklon ceni od 1500 dinara i uštede 55% u odnosu na redovnu cenu ulaznice za SEA DANCE!

Iskoristi ovu sjajnu priliku i provedi leto uz EXIT avanturu! Više informacija na www.gigstix.com.

Avatar photo

Autor: Igor