Nova žurka serijala CONNECTED Lee Dobričić u klubu DOT!

 

Naša najpoznatija Djica i techno diva Lea Dobričić nastvlja da se povezuje sa publlikom i širi pozitivnu energiju u klubu DOT a u goste joj ovom prilikom u petak, 13. januara, dolazi dragi prijatelj i kolega MarkyZ. Čaroliju novogodišnje večeri upotpuniće i junior domće tehno scene Nick Lawer.

MarkyZ je mladi DJ iz Italije čiji kvalitet potvrdjuje podrška proslavljenih producentskih imena poput Richie Hawtuna, Marco Carola, tINI, Robert Dietz, Hector, Mark Antona, Hearthrob, Shlomi Aber, East End Dubs i velikih svetskih etiketa medju kojima su DESOLAT, MUSIC ON, MINUS, CADENZA i CACOON.

Poznavanje elektronske muzike i strast prema Techno, Deep, Dub, House žanrovima, doneli su raznovrsnost i senzualnost njegovim već emotivnim setovima. Nastupao je na velikim svetskim festivalima kao sto je Exit i bio gost najčuvenijeg italijanskog kluba Tenax.

Danas, MarkyZ – a smatraju jednim od najtalentovanijih DJeva u Italiji. Kao producent, predstavio se parom izdanja koji su podržani od strane najvećih svetskih umetnika.

Nik Lawer rodjen je 1990. godine u Prokuplju, a kasnije prelazi da živi i radi u Nišu. Počeo je da radi kao DJ sa 15 godina po lokalnim klubovima u Prokuplju, a od 2009. godine počinje da radi i u niškim klubovima . Od novembra 2013. godine postaje resident DJ u Clubu ‘LIV’, gde je nastupao sa Markom Nastićem, Leom Dobričić i mnogim drugim DJevima.

Lea Dobričić nastavlja seriju CONNECTED žurki ponovo u klubu DOT! U skladu sa svojom harizmom i energijom prirediće vam kao i uvek nezaboravnu žurku za doček srpske Nove Godine, jer kao što i sami znate njeni besprekorni setovi ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Avatar photo

Autor: Igor