NOVALJSKA PAPAYA NAJAVLJUJE POWOW PARTY TRIP!

Novaljska Papaya najavljuje POWOW PARTY TRIP 2013.! Dvanesta sezona na Zrće dovodi Justice, Bingo Players i Michaela Calfana! U festivalskoj sedmici očekuju nas još brojna druga muzička iznenađenja.

Najbolji letnji klub Mediterana na otvrenom i 25. klub sveta novaljska Papaya najavljuje POWOW PARTY TRIP festival! U festivalskoj nedelji od 03. do 10. avgusta očekuju nas brojne muzičke poslastice. Svetske zvezde Justice, Bingo Players i Michael Calfan samo su neki od vrhunskih izvođača svetske DJ scene koji će u nadolazećoj dvanaestoj sezoni raspametiti Zrće!

POWOW PARTY TRIP / 05.08. JUSTICE / 06.08. BINGO PLAYERS / 09.08. MICHAEL CALFAN

Justice je dvojac koji se smatra jednim od najutjecajnijih muzičkih umetnika u poslednjih petnaest godina. Osvojili su brojne prestižne nagrade poput MTV Video Music Awards i nastupili na najvećim svetskim festivalima kao što je Ultra, Sonar, Coachella, Lollapalooza, Pukkelpop i brojni drugi.

Paul & Baumer Maarten Hoogstraten poreklom su iz Holandije, spojili su svoje muzičke talente u uspešni duo Bingo Players. Dva holandska DJ-a stvorili su međunarodnu reputaciju velikim hitom Get Up, koji je bio broj jedan u Velikoj Britaniji dva vikenda zaredom.


Michael Calfan prepoznat je od strane najvažnijih DJ-a u svetu kao jedan od najperspektivnijih umetnika svoje generacije. Vrhunski je remixer, a njegove su velike uspešne obrade Davida Guette Turn Me On ft Nikki Minaj i mega-hita She Wolf –Falling to Pieces ft. Sia. Njegovov najnoviji hit u suradnji s Johnom Dahlbackom i Andyjem P pod nazivom Let Go Your Mind neizostavan je plesni hit ovih dana u celom svetu.

Pokrovitelj Powow Party Tripa jedna je od najvećih radio stanica u Evropi, francuski Radio FG s kojim klub Papaya sarađuje već drugu godinu zaredom. Radio FG jedna je od najpoznatijih svetskih radio stanica. Brojne muzičke zvezde mesecima čekaju na gostovanje upravo na ovom francuskom radiju, a Radio FG ovim partnerstvom s Papayom započinje jedno novo muzičko putovanje Hrvatskom.

Klub Papaya letnju sezonu 2013. započinje 29.05. najranijim početkom u dvanaest letnjih sezona. Već 30. maja u klubu gostuje belgisjki DJ dvojac Dimitri Vegas i Like Mike.

Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. mogu se pronaći na web adresi www.papaya.com.hr .

Avatar photo

Autor: Igor