Novi koncept Garden of Dreams Festivala donosi novi STAGE, novu OPEN AIR lokaciju i nastup svetskih muzičkih zvezda!

 Novi koncept Garden of Dreams Festivala donosi novi STAGE, novu OPEN AIR lokaciju i nastup svetskih muzičkih zvezda!

Za sve vas koji ne možete zamisliti život bez muzike stiže odlična vest!

Festival Garden of Dreams ponovo otvara svoja vrata, iza kojih ćete u ritmu muzike najvećih zvezda izgubiti pojam o vremenu i posve neprimetno otplesati iz dana u noć. Ne verujete? Proverite kako je bilo na GoD festivalu 2022 i spremite se za još veće, bolje, drugačije izdanje festivala Garden of Dreams koje će se održati u Sarajevu od 9. i 10. juna pod sloganom DREAM LOUDER, na kojem vas, između ostalih, očekuje svetska muzička senzacija – Tom Odell!

Podstaknuti dosadašnjim uspehom, reakcijama i željama naše publike, usudili smo se sanjati glasnije i dopustiti festivalu da poraste i da u svom petom izdanju donese: 

– novi koncept,

– nove izvođače,

– novi festivalski program, 

– novi stage na novoj, senzacionalnoj lokaciji koju ćemo otkriti u narednim danima. 

Krenimo redom. Garden of Dreams više nije „samo“ festival elektronske muzike! Nakon četiri godine Garden of Dreams se transformiše u veliki muzički festival koji će skupa sa SFF-om, MESS-om i JAZZ festom upotpuniti ponudu Sarajeva kao kulturne prijestolnice Bosne i Hercegovine i multikulturalnog regionalnog centra, te tako privući neke nove turiste iz zemlje i inostranstva. 

Novi koncept festivala uključuje raznolik pristup u pogledu muzičkih stilova koji će biti predstavljeni publici, s kvalitetom programa na prvom mestu. Tako će ovogodišnje izdanje festivala imati live music stage i electro stage na više lokacija u Sarajevu tokom dva dana i dve noći zaredom. Uključiće mnogo muzičkih žanrova i umetnika koji su trenutno popularni u EU, regionu i svetu. Jedan od njih je vrhunski britanski kantautor Tom Odell, čija je pesma “Another Love” prošle godine osvojila svetske muzičke liste. Svoje grandiozne, emotivne melodije podeliće sa sarajevskom publikom 9. juna, na novoj festivalskoj Live Open Air lokaciji KOJU OTKRIVAMO USKORO! Na ovom, publici lako pristupačnom mestu u centru grada, biće postavljena velika festivalska bina i festivalska zona, uz natkriveni Open Air prostor, prvi ove vrste u regionu. 

Nastupu Toma Odella na Live stageu tokom prvog festivalskog dana prethodiće svirka uz imena dobro poznata muzičkim sladokuscima: Vojko V, Artan Lili, Who See, Random, Velahavle.

Subota, 10. juna, obećava podjednako dobru zabavu i za fanove elektronske muzike na oba stagea: dan je rezervisan za Electronic Open Air stage na novoj lokaciji, a cela noć za Jägermeister night stage u Domu mladih.

Za sve vas koji ste maštali o tome, Garden of Dreams u Sarajevo dovodi harizmatičnog Chrisa Liebinga, velikana svetske elektronske scene kojeg već 20 godina prati besprekorna reputacija i veliki ugled među kolegama i publikom na svim kontinentima. Spektakl je tamo i gdje je Âme, još jedna svetska DJ ikona koja će nas takođe počastiti svojim nastupom. Ne postoji važan klub i festival u svetu na kojem ovaj dvojac nije nastupio i osvojio celu vojsku fanova.

Osim njih, sjajne note za beskonačni ples publici će podariti i brojna druga prepoznatljiva imena DJ scene, ali i mladi talenti: Recondite, Woo York, Echonomist, Ruede Hagelstein, After Affair, Kristijan Molnar, Rajot, Goran Emkić, Luka Čikić, Ena Smajić i Adnoir.

ULAZNICE U PRODAJI OD DANAS

EARLY BIRD ulaznice su dostupne u prodaji do 1. maja ili do isteka zaliha. Kupovinom ulaznica po EARLY BIRD cenama pravite uštedu i do 45%. Požurite po svoju na www.gardenofdreams.ba/tickets

Rezervišite datume i budite spremni da na festivalu Garden of Dreams 2023 plešete još luđe i sanjate još glasnije – DREAM LOUDER! 

Avatar photo

Autor: Igor