Novi kratki film “No Sleep Novi Sad” donosi nikad pre viđene kadrove sa Exita iz 2019!

 Novi kratki film “No Sleep Novi Sad” donosi nikad pre viđene kadrove sa Exita iz 2019!

Publika u Srbiji, ali i širom sveta, prethodnih godina uživala je u međunarodno hvaljenim No Sleep žurkama sa kojima je EXIT obišao svetske metropole poput Njujorka, Londona, Sao Paula, Rima, Barselone i brojnih drugih. No Sleep muzička platforma, nastala uz podršku kultnog domaćeg brenda Guarana, u međuvremenu je izrasla u samostalni festival u Beogradu, koji je nakon prva dva izdanja, na poslednjoj dodeli Evropskih festivalskih nagrada, održanoj početkom ove godine, proglašen za Najbolji novi festival u Evropi.

Fanovi No Sleep žurki moraće da se strpe do iduće godine, ali će im u tome pomoći novi kratki film sa nikad pre viđenim kadrovima EXIT festivala iz 2019. godine! Tradicionalno uzbudljiv program i prošlog leta bio je složen u saradnji sa nekim od vodećih svetskih klubovima kao što su to minhenski Mixed Munich Arts, brazilski D-Edge i gruzijski fenomen Bassiani. Krunu besanih noći na Exitu po mišljenju mnogih ljubitelja elektronske muzike doneo je globalno popularni serijal žurki All Day I Dream, koji je krenuo iz Bruklina i svoje specifične matine žurke preneo na dobro poznata ostrva Ibicu i Mikonos, ali i proslavio brojne atraktivne destinacije poput Petrovaradinske tvrđave.

„Premotavanje filma“ kroz podsećanje na četiri sjajne noći i jutra na Petrovaradinskoj tvrđavi ujedno su idealan uvod u nadolazeću objavu izvođača za 2021. godinu, kada će od 8. do 11. jula EXIT proslaviti dve decenije svog rada. Među izvođačima čija će imena biti poznata iduće nedelje, nalaziće se i nekoliko prvih imena za kultnu No Sleep Novi Sad binu.

NO SLEEP at EXIT 2019 | The Aftermovie:

Obeležavanje 20 godina Exita počelo je još u septembru sa LIFE Stream projektom, koji je nakon pokretanja u Amsterdamu 2019. godine uz podršku čuvene organizacije za zaštitu životne sredine Greenpeace, ove godine nastavljen u saradnji sa Svetskim programom za hranu Ujedinjenih nacija (UNWFP), najvećom humanitarnom organizacijom na svetu i aktuelnim dobitnikom Nobelove nagrade za mir. 

Ovogodišnje izdanje LIFE Stream projekta zabeležilo je čak pet miliona gledalaca iz celog sveta, a iduća godina doneće još širu saradnju Exita i UNWFP, koji će poput našeg najvećeg festivala, takođe obeležiti jubilej! Ova organizacija Nobelovu nagradu za mir je dobila za čak 60 godina neumornog rada na pružanju pomoći ugroženom stanovništu širom sveta koje pati od gladi uzrokovane konfliktima i prirodnim katastrofama, a odnedavno i jednom od dosad nesagledanih posledica pandemije.

Iduće godine EXIT će se održati od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi uz nastupe nekih od vodećih svetskih zvezda, kao što su Tyga, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz i Boris Brejcha kojima će se uskoro pridružiti novi niz muzičkih zvezda. Promotivni kontigent ulaznica po ceni od 6.990 din i uštedu od 40% u odnosu na finalnu cenu, prodaje se putem zvanične stranice festivala i na blagajnama mreže Gigs Tix.

Sve ulaznice kupljene za EXIT 2020. vrede i za festivalsko izdanje 2021. godine, i to uz dodatne pogodnosti za pokazanu vernost usred pandemije, poput mogućnosti osvajanja doživotne ulaznice za EXIT, dodatnih narukvica za pristup samoj bini na spektakularnoj mts Dance Areni, pretvaranja regularne u VIP ulaznicu, te EXIT modnih paketa i majica, dok će svima koji sačuvaju svoju ulaznicu biti omogućeno 20 odsto popusta na EXIT majice i suvenire po sopstvenom izboru. Fanovima koji su zatražili povrat novca, isti će biti isplaćen od 21. oktobra 2020, čak 10 meseci pre zakonskog roka, a ako su se u međuvremenu predomislili i požele zadržati ulaznicu, povrat i dalje mogu stornirati slanjem ličnih podataka na [email protected].

Avatar photo

Autor: Igor