Novi psytrance festival u Vršcu koji ozbiljno obećava!

 

Spomenik prirode “Straža” nadomak Vršca će od 28.og do 30.og jula biti epicentar vrhunskog provoda, izuzetne produkcije i scenografije, kao i poznatih svetskih psytrance izvođača iz Čilea, Austrije, Belgije, Nemačke, Norveške, Velike Britanije, Hrvatske, Makedonije i Srbije. A netaknuta priroda, prelepa šuma, kampovanje i kupanje u bistroj reci Karaš, dodatno će učiniti ovaj festival neodoljivim za posetioce!

 

Reka Karaš

 

W.O.L.F 2017 (Way Of Life Festival) na veoma inovativan način promoviše Srbiju u svetu, predstavljajući njen duh kroz drevnu simboliku snažne divlje životinje – vuka. Vuk je često kroz istoriju bio svojevrsna personifikacija srpskog naroda i oličenje njegovog duha. Simbolika je jasna i podrazumeva jak, nesputan karakter, potrebu za slobodom, nepokornost, nepokolebljivost, ali i pripadnost kolektivu, mudrost i superiornu inteligenciju.

 

WOLF 2017.jpg

 

Na W.O.L.F-u će nastupiti veliki svetske psytrance izvođači DigiCult, Goasia, Boom Shankar, Bitkit, Tropical Bleyage, Pulsar, ali mnogo drugih globalno poznatih izvođača kao što su Spirit Architect, Carina, Aioaska, BPM, Sarmati, Champa, Tristate, Opsy. Ceo lineup možete pogledati na www.wayoflifefest.org

 

Boom Shankar promo

 

Pored muzičkog programa, posetioci će moći da uživaju u raznim umetničkim prezentacijama, performansima, u kupovini unikatnog nakita, odeće, umetničkih radova i rukotvorina… Biće tu žonglera, umetnika sa vatrom, slikara, akrobata, umetnika koji crtaju kanom, dizajnera… Uživaće se i u alternativnim vežbama u prirodi i masažama pogodnim za poboljšanje telesnog zdravlja, kao i u tradicionalnim i inostranim jelima i specijalitetima, zdravim napitcima, voćnim salatama…

 

Wolf 3.jpg

 

Ali to nije sve! Ovaj festival je postao internacionalno prepoznatljiv zbog jedne potpuno originalne ideje – da spoji avanturističke sportove i muziku u jedan događaj. Zvuči nerealno, ali tako je. U sklopu W.O.L.F avanture posetioci će moći da se oprobaju u kajakingu, airsoftu, paintballu, streljaštvu, a takođe i u nekim laganijim sportskim aktivnostima kao što su odbojka, frizbi, plivanje… Ova kreativna kombinacija je oduševila inostrane ljubitelje festivala i oni dolaze, jer tako nešto nisu videli nigde u svetu do sada.

 

WOLF visual.jpg

 

 

Još jedna specifičnost je W.O.L.F. izdvojila od drugih svetskih festivala. W.O.L.F. svake godine određuje države koje postaju počasni gosti, tzv. “Guest country”, čiji državljani mogu besplatno posetiti festival i uživati u svim programima. Ove godine počasni gosti su državljani iz BIH, Makedonije, Rumunije, Austrije i Norveške, tako da, ukoliko imate prijatelje ili poznanike iz ovih zemalja, pozovite ih da iskoriste ovu akciju i ulepšaju sebi leto. Ova odluka je donešena u saradnji sa Gradom Vršcem i Turističkom organizacijom Vršca, kako bi se unapredila internacionalna eksponiranost ove turističke regije i podigao broj poseta iz inostranstva.

 

wolf 1.jpg

 

Kako navode organizatori, suština festivala jeste da na njemu, barem na trenutak, budemo slobodni od pritiska svetskog duha, da radimo ono što nam prija i živimo na način koji volimo, slobodno, kao što to čini vuk… da se se opustimo, oslobodimo misli, uživamo u prirodi, muzici, druženju, umetnosti i stvaranju. Zato organizatori “vučijim zovom” prizivaju sve ljude slobodnog duha da postanu deo W.O.L.F čopora, deo “Vučije porodice”. Festivalska vrata su otvorena za sve… za avanturiste, umetnike, zabavljače, muzičare i plesače, drvodelje i plivače, roštiljdzije i svirače…

“Vrhunac lepote življenja je kada smo svi zajedno, delimo pozitivnu energiju i znanje, tada čopor postaje pleme, a W.O.L.F. izvor njegove energije” – izjavili su organizatori.

 

wolf (3).jpg

 

Zato, ako mislite da se uklapate u W.O.L.F. porodicu kao fotograf, videograf, izlagač, umetnik, roštilj majstor, akrobata ili nešto drugo, festival željno iščekuje vaše prijave na zvaničan mejl office@wayoflifefest.org

 

Ulaznica za Festival obezbeđuje trodnevni pristup festivalu, besplatno kamp mesto, besplatan parking, tuševe, plažu i toalete, a ulaz za decu mlađu od 10 godina je besplatan.

 

Kako se približavamo festivalu, cena karata će se povećavati. U julu, do samog festivala, cena će iznositi 3.000 din, a na ulazu će biti 3.500 din. Jednodnevne karte će moći da se kupe na ulazu po ceni od 2.000 din.

 

U pretprodaji karte se mogu kupiti u svim WinWin prodavnicama širom Srbije ( http://bit.ly/winwinlokacije ) ili na internetu preko DDTickets ( http://bit.ly/wolfkarte ).

Festival ima organizovani prevoz od Niša do festivala i od Vršca do festivala. Za sve dodatne informacije posetite www.wayoflifefest.org i pratite www.fb.com/WayOfLifeFest.

Avatar photo

Autor: Igor