Novi rekord! Preko 11.000 ljudi vec spremno za EXIT 2014!

EXIT Avantura postavlja nove rekorde! Dva dana pre isteka promotivne prodaje, ulaznice za festival već je obezbedilo preko 11.000 ljudi, što je istorijski maksimum EXIT festivala u prodaji u prvom promotivnom periodu, i povećanje od preko 100% u odnosu na isti period prethodne godine! Interesovanje za EXIT 2014 je izuzetno veliko u celom svetu, a pored domaćih ljubitelja festivala, prednjače fanovi iz Zapadne Evrope, i zemalja regiona Balkana.

Petnaesto izdanje EXIT festivala je u znaku EXIT AVANTURE koja donosi neverovatnu novinu – sedam dana letnje zabave na dva festivala u dve države. Jedan od najboljih evropskih festivala, EXIT, održaće se od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a za njim sledi i SEA DANCE FESTIVAL koji će se od 15. do 17. jula po prvi put do sad održati na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Iskoristi poslednju šansu da dobiješ kartu za SEA DANCE besplatno. Još samo danas i sutra do kraja dana u prodaji će biti povlašćeni kompleti ulaznica za EXIT po ceni od 5.990 dinara, sa 50% popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznica za festival, uz koje se kao poklon dobijaju i karte za trodnevni SEA DANCE FESTIVAL na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Od 15. januara cena četvorodnevne ulaznice za EXIT festival biće 5.990 din, dok će komplet EXIT AVANTURA (EXIT + SEA DANCE) moći da se kupi po ceni od 6.990 dinara. Posebne ulaznice za SEA DANCE festival biće puštene u prodaju naknadno.

Redovna cena ulaznica za EXIT biće 11.990 dinara, a za SEA DANCE 4.490 dinara. Više o ulaznicama na www.exitfest.org.

EXIT TRIP PAKETI – ULAZNICE, PREVOZ I SMEŠTAJ OD 7.900 dinara!

Avatar photo

Autor: Igor