Pre par meseci smo vam predstavili 3 house numere u okviru dvodelnog 6 tracker izdanja “Underground Sessions” Dejana Milićevića na etiketi Tit Zero Recordings koje je bilo moguće kupiti ekskluzivno na Bandcamp-u.

 

Pre par meseci smo vam predstavili 3 house numere u okviru dvodelnog 6 tracker izdanja “Underground Sessions” Dejana Milićevića na etiketi Tit Zero Recordings koje je bilo moguće kupiti ekskluzivno na Bandcamp-u.

Koncepcija obuhvata širok muzički spektar tako da celo izdanje je zapravo putovanje od jazzy house-a, preko raw power house-a do techna. “Underground Sessions” zaokruzuje celinu sa još 2 techno trake i jednim techno remixom slovenačkog kralja techna DJ Veztax-a.

Dejan Milićević jedan je od najboljih regionalnih dj-eva i producenata sa više od 20 godina na sceni. U svojoj bogatoj internacionalnoj karijeri Dejan je nastupao na svim najbitnijim festivalima u Evropi, ali i klubovima Južne Amerike i u azijskoj meki – Bangkoku. Dejan iza sebe ima više od 80 izdanja na etiketama kao što su Plastic City, Suara, Liebe Detail, Gillesku, Night Light, Recycled Loops, ali i vlasnik muzičke etikete Tit Zero Recordings na kojem je “Underground Sessions” osmo izdanje. Dejanov sledeći nastup biće uz Ten Wallsa u beogradskom klubu Plastic 1. Marta.

Veztax je ime sa više od 2 decenije iskustva na sceni. Producent, organizator partija, DJ s nastupima širom Evrope i voditelj 2 muzičke etikete “Vezotonik” i “Glorio Music”,Veztax je jedno od ključnih imena na slovenačkoj techno sceni. Veztaxov remiks treka “Virgin” Alex D’Elia i Sharon JJ mogli ste čuti u zadnjem “White Noise” miksu Dave Clarka. Na izdanju “Underground Sessions” Veztax je remiksovao Dejanov trek “Hello Mulero”.

“Underground Sessions” dostupan je na Beatport online trgovini

https://www.beatport.com/release/underground-sessions-part-1/2515579

Linkovi na društvene mreže:

Dejan Milićević FB https://www.facebook.com/dejanmilicevic

Dejan Milićević

Instagram https://www.instagram.com/dejanmilicevicdj/

Tit Zero Recordings https://www.facebook.com/titzerorecordings/?ref=bookmarks

Veztax FB https://www.facebook.com/djveztax/

 

Veztax Instagram https://www.instagram.com/veztax/

Avatar photo

Autor: Igor