Novo izdanje Sake & Vinyl Only etike Marka Nastića!

Petnaesto izdanje Sake & Vinyl Only etikete izlazi kao kolaboracijski EP Marka Nastića i nekih od producenata koji su bili deo Social Clubparty serijala.

Predstavljajući muzički stil koji se neguje u Social Club-u, trake ovog izdanja su minimalistične, svedenog house i microhouse groove-a koji su na svojstven način predstavili slovenački di džej i producent Djunior i Marko u traci “Sunday’s At Cassa”. Okrenut ka mračnijoj strani microhouse žanra, “001” sa Layziem je pravi dancefloor pokretač, dok je “Other Way Around” sa Vladimirom Dragašem eksperimentalnija kompozicija, puna breakbeat-a i krupnih bass linija, karakterističnih za Markov i Vladimirov muzički ukus. Poslednja traka na kompilaciji je druga kolaboracija Uroša Milićevića i Marka Nastića, pod nazivom ‘’Kinda Sport Tipe II’’, koja sa sobom nosi afterparty vibracije, otvorenih i toplih synth padova sakrivenih ispod nesvakidašnjih perkusvnih elemenata i modularnih sintisajzera.

Cover za ovo izdanje je radila Ivana Gelić.
Social Club Vol. 1 je već dostupan na Beatport-u i svim relevantnim online shop-ovima: https://www.beatport.com/release/social-club-vol-1/2520506, dok preview mote čuti na sledećem SoundCloud linku:
 
LABEL: Sake & Vinyl Only
ARTIST: Marko Nastic, Djunior, Layzie, Uros Milicevic, Vladimir Dragas
CATALOGUE NO: SVO015
TITLE: Social Club Vol. 1
FORMAT: Digital
GENRE: Minimal / Deep tech
RELEASE DATE: March 18 2019
 
TRACKLISTING:
1. Marko Nastic feat. Djunior – Sunday’s At Cassa (Original Mix)
2. Marko Nastic feat. Layzie – 001 (Original Mix) 
3. Marko Nastic feat. Uros Milicevic – Kinda Sport Tipe II (Original Mix)
4. Marko Nastic feat. Vladimir Dragas – Other Way Around (original Mix)
Avatar photo

Autor: Igor