NOW WE DEEP Showcase ove subote u KSET pabu (Banja Luka)

 NOW WE DEEP Showcase ove subote u KSET pabu (Banja Luka)

NOW WE DEEP je savremena muzička platforma kao i mesto za audio-vizuelna iskustva.
U saradnji sa raznim afirmisanim i novodolazećim artistima śirom sveta elektronske muzike.

Ideja da započnemo platformu se rodila u Banjaluci, gradu gde sada organizujemo i naš prvi dogadjaj, nedugo pre trećeg rodjendana. Počelo je sa željom da na jednom mestu okupimo regionalne umetnike i pružajući im podršku i promociju ukažemo ljudima na značaj kulture u našem društvu. Nastojimo da kroz muziku ujedinimo ljude ne samo širom Balkana nego i čitave planete, što smo kroz našu platofrmu i uspeli.
Naš tim se sastoji od četiri prijatelja: Olivera Stančevića, Jermaina Čikića, Nemanje Ninkovića i Jesse Weijera. Inspirisani muzikom i načinom na koji je ona nas spojila iako živimo u različitim gradovima: Amsterdamu, Ljubljani i Pragu. Naše prijateljstvo je pak, kao i platforma, počelo u Banjaluci i zato nam je važno da naše iskustvo i različite kulture podelimo baš ovde sa našim ljudima u KSET pabu 16og aprila od 20 časova.

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naš prvi showcase u gradu gde je sve počelo za nas. Tokom proteklih godina smo uspostavili našu platformu kao jedan od najboljih kanala za otkrivanje muzike i novih talenata iz regiona i čitavog sveta. Saradjivali smo sa mnoštvom DJ-eva i producenata i sa ponosom krećemo sa našom serijom dogadjaja gde ćemo našoj publici predstavljati jedne od najboljih imena na sceni.

Prvi showcase počinjemo sa:

Illusory – mladim talentom koji dolazi iz Beograda i koji je za kratko vreme oduševio čitavu scenu. Izdao je mnogobrojna izdanja za važne diskografske kuće i pokorio Beatport chartove svojim izdanjima. Zaslužio je veliku podršku najvećih imena poput Tale of Us i Adriatique, a u njegov iznimni talenat se možete uveriti u subotu 16-tog aprila.

Luka Čikić – ne treba puno predstavljati momka koji je rodjen u ovom gradu i koji u najboljem svetlu prikazuje naš grad i državu na sceni elektronske muzike. Već duže vreme nastupa po internacionalnim i regionalnim klubovima, ali se uvek rado vrati u svoj grad i našoj publici pruži nezaboravan provod.

Mekhu – osnivač naše platforme i muzički fanatik. Oliver iako mlad već je prepoznatljvo lice na regionalnoj sceni. Nastupao je na svim regionalnim festivalima i sa mnogobrojnim svetskim DJevima sa kojima je ostvario značajne kontakte koji su se kroz našu platformu proširili u mrežu artista sa kojima suradjujemo i koje ćemo kroz seriju događaja predstaviti našoj publici.

Dzerma – naš vizuelni vodič i čovek mnogih talenata. Profesionalni fotograf koji svoju strast prema muzici širi kroz našu platformu i čiju iznimnu selekciju ćete čuti u b2b izdanju sa Mekhuom.

Ograničen broj karata možete naći na ulazu po ceni od 5 KM.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Posetite zvaničnu stranicu klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor