Time Code je event projekat Srbije za ekskluzivne događaje na jedinstvenim lokacijama sa gostujućim izvođačem. 


T
ime Code je event projekat Srbije za ekskluzivne događaje na jedinstvenim lokacijama sa gostujućim izvođačem. Projekat je do sad već široko poznat skoro celoj muzičkoj sceni i predstavlja prvi muzički playground čiji je upravo fokus otvaranje sveže muzičke dimenzije i umetničkog prostora u kojem će svako pronaći svoje mesto da kreira i stvara.

Glavni segment organizacije dakle predstavljaju Time Code događaji o kojima će biti nešto više reči kasnije.

Nastao je iz čiste ljubavi i poštovanja prema muzici, ljudima i energiji koju oni zajedno stvaraju.  Kreirana je od strane klabera i izvođača upravo za klabere i izvođače.  Iza sebe ima već 6 ekskluzivnih događjaja od kojih su poslednja 4 rasprodata (neki za svega par minuta 🙂 ) 

muzej

Ideja i vizija proističu iz želje za doprinosom i stvaranjem nečeg novog za naš region, po ugledu na svetske organizacije. (Cercle, Boiler Room, Mixmag…)

– Šta čini Time Code?

Glavno polje Time Code-a su upravo ekskluzivni dogadjaji locirani na jedinstvenim lokacijama regiona stopljeni sa zvukom odabranih gostujućih izvođača. Ukupno do sada, uspešno je organizovano 6 događaja:

Beograd Vračar w/ Tom Gepard

Kulturni Centar ,,The Lab’’ Novi Sad w/ Dimitri Banger (Dimitri J)

Muzej Vazduhoplovstva Srbije w/ Andrew Meller

‘’Vrh Beograda’’ Avalski toranj w/ Space Motion

Spomenik Kosmajskom partizanskom odredu na samom vrhu Kosmaj planine w/ Jell For The Babies

Avangardni Bitef teatar w/ Gramophonedzie (vinyl only) 

Bitef-2

Svaka lokacija je smisleno odabrana i spojena sa karakterističnim zvukom izvođača kako bi njeni gosti iskusili potpuno transendetalno iskustvo kroz energiju same lokacije. Ukoliko ste imali priliku da prisustvujete nekom od događaja (lucky you :)), verujem da znate o čemu pricamo.

Specifičnost događaja je ograničen broj karata koje bivaju rasprodate već u prvim minutima od same objave događaja (22 minuta). Na samom sajtu thetimecode.com možete se prijaviti kako bi dobili insider informaciju gde i kada se održava sledeći event pre javne objave kada karte jednostavno ‘’odlete’’. Takođe, za sve koji ne uspeju  da dođu do svoje ekskluzivne karte za ovo iskustvo, na zvaničom YouTube kanalu oganizacije, nalaze se i svi dosadašnji setovi u vidu video spotova gostujućeg izvođača.

Koncept organizacije je definitivno nešto sto treba podržati s obzirom da ceo projekat predstavlja ogromno osveženje za muzičku scenu i nešto što smo svi priželjkivali. Ono na šta stvaljamo akcenat je upravo minimalna scenografija i čista ljubav prema muzici na improvizovanom dance floor-u svakog mesta. U bukvalnom smislu, zamislite ceo jedan klub prenesen na krov zgrade, muzej, pozorište, istorijski spomenik itd. 

TIME-CODE-Team

TIME CODE i BE-At TV

Jedan od većih highlight-ova Time Code-a je i to što je njihov video sa ‘vrha Beograda’’ premijerno emitovan upravo na globalnoj platformi za streaming elektrosnkog zvuka-Be AT TV. 

                         Be-At-Tv-Time-Code-Space-Motion-56k

Muzički Time Code playground: 

Pored događaja, na kanalu organizacije nalazi se i intervjui  svima dobro poznatih lica poput: Kikija , Marka Edge-a, Aleksandra Raičevica i Mark Funk-a kao i Time Code Radio Show. Iz bliskog kontakta znamo da Time Code ekipa sprema još dosta stvari koje će celoj sceni udahnuti osveženje i podsetiti nas na dve najvažnije stvari koje nas pokreću: muzika i dobar vajb ljudi oko nje.

– Sledeći event?

Time Code nas u petak 14. decembra vodi na rejv sa tvrdim zvukom techna i pogledom na ceo Beograd. Sedmi po redu event lociran je na 7. spratu u samoj biznis zgradi V.I.G. Plaza na zastakljenoj terasi. Gostujući izvođač je ambasador techno zvuka –TKNO.  Broj karata je ograničen na 400, a ostalo ih je manje od 70. Za informacije o kartama posetite thetimecode.com.

Ispratite ovu pozitivnu priču na ostalim kanalima organizacije:

TIME CODE on Facebook

TIME CODE on Instagram

TIME CODE YouTube

Avatar photo

Autor: Igor