Obajvljena satnica za Limited Edition

 

Specijalno izdanje Serbia Wonderland Festivala- Limited Edition, 04. okt u Depo Magacinu ugostiće tri velika imena iz sveta DJ-inga: Kryder, Bryan Kearney i Outlander stižu nam u Beograd. Domaća podrška ovom prilikom biće rezidenti festivala- Cavin Viviano, Zap me Strobe i Nemy.

Ovako izgleda satnica:

21.30 – 23.00 Cavin Viviano

23.00 – 00:00 Zap me Strobe

00:00 – 01.30 Kryder

01.30 – 03:00 Bryan Kearney

03:00 – 04.30 Outlander

04.30 – 05.15 Nemy

Za Limited Edition spremili smo još jedan spektakl, s obzirom na to da je reč o specijalnom izdanju Serbia Wonderland Festivala, kroz koji smo zapravo želeli da proslavimo uspešno proteklu prvu godinu stvaranja jednog festivala elektronske muzike, kakav ranije nije postojao na našim prostorima, i pototovo uspešan Serbia Wonderland Open Air. Prostor Depo Magacina biće ispunjen rasvetom, kakvu do sada nije imalo ni jedno prethodno izdanje Serbia Wonderlanda, a neobična bina će zasvetleti u svom punom sjaju“, kažu iz Jungle Tribea.

Mnoštvo vatrometa i puno specijalnih efekata upotpuniće odličnu atmosferu na žurci. Po prvi put, publika Serbia Wonderlanda, imaće priliku da vidi i mlade performere, koji će izvoditi Jumpstyle, plesni pravac koji je nastao u Belgiji i proširio se po celoj Evropi, a koji prati muzički žanr- hardstyle.

Karte po ceni od 1200 RSD mogu se naći na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle TribeaGospodar Jevremova 49. Cena karte na ulazu, iznosiće 1500 RSD.

Avatar photo

Autor: Igor