Objavljen finalni program Sonus festivala Više od 17 domaćih i regionalnih snaga se priključilo najboljem izdanju Sonusa do sad

 Objavljen finalni program Sonus festivala Više od 17 domaćih i regionalnih snaga se priključilo najboljem izdanju Sonusa do sad

Ulaznice: https://we-love-sound.com/sonus-festival

Objavljen je finalni lineup za proslavu 9. rođendana jednog od najboljih svetskih festivala koji će se od 21. do 25. Avgusta održati na plaži Zrće u klubovima koji su na nedavnom izboru DJ Mag časopisa svi uvršteni među najboljih 100 klubova u svetu.

Noa Beach Club, Papaya club, Aquarius club i Kalypso club koji su za vrijeme festivala posebno opremljeni vrhunskim zvukom, na svojim plesnim podijima pod otvorenim nebom, samo par metara od prelepog Jadranskog mora, ugostiće nekoliko desetaka hiljada posetilaca iz više od 80 zemalja sveta.

Finalni program Sonusa čini 74 izvođača od kojih je čak 17 iz Hrvatske i zemalja regiona. 

Aney F., Ani., Bronski, Dejan Milićević, DJ Jock, Felver, Glia, Kali, Marin Biočić, Mate Čeko, M.I.L.E., Mimi, Mony, Petar Dundov live, Pips, Tomo in der Mühlen, Urban Pfeifer predstavljaće najbolje od elektroničke muzike sa naših prostora na samom festivalu, dok će Mariano Mateljan da nastupi na jednom od boat partyja, a Marko Nastić na pre-partyju Sonus festivala.

Tokom 5 dana i 5 noći, fanovi kvalitetne techno, house i tech-house muzike moći će da uživaju u nastupima nekih od najvećih imena na svetskoj sceni i plesati uz Carl CoxaRicarda Villalobosa, KiNKa , FISHERa999999999, Anfise Letyago, Kobosila, Reinier Zonnevelda, Black Coffee, Amelie LensMaceo Plexa , Sven Vätha, The Martinez BrothersJoseph Capriatija, Richie HawtinaMichael Bibija, Denisa Sultu i mnoge druge.

Ulaznice za 5 partija na brodovima koji će svakog dana festivala da isplovljava na otvoreno more su rasprodane, dok je u prodaji putem web stranice dostupan još mali kontigent festivalskih ulaznica https://we-love-sound.com/sonus-festival  jer se očekuje da će ovogodišnji Sonus biti rasprodan i pre početka festivala. Uskoro će u prodaji da bude i ograničeni broj dnevnih ulaznica.

Program celog Sonus festivala abecednim redom:

999999999  Adriatique Âme  Amelie Lens  andhim  Andrea Oliva  Andrea Oliva  Aney F.  Anfisa Letyago  ANNA  Ann Clue  Ben Klock  Black Coffee  Boris Brejcha  Bronski  Carl Cox  Chris Liebing  Dax J  Deborah de Luca  Dejan Milicevic  Denis Sulta  Desiree  Dixon  DJ Jock  Enrico Sangiuliano  FISHER  FJAAK DJ  Giorgia Anguili Live  Hot Since 82  I Hate Models  IMOGEN  Jamie Jones  Joseph Capriati  Joyhauser  Kali  KiNK Live  Kobosil  Kölsch  Loco Dice  Luigi Madonna  M.I.L.E. Maceo Plex  Margaret Dygas  Marin Biocic  Mate Ceko  Michael Bibi  Mimi   Monika Kruse  Mony  PAN-POT  Patrick Topping  Paula Temple  Petar Dundov live  Pips  Reinier Zonneveld Live Ricardo Villalobos b2b Zip Richie Hawtin Richy Ahmed Rødhåd Seth Troxler SHDW & Obscure Shape Sonja Moonear Stephan Bodzin Live Sven Väth The Martinez Brothers  Tomo in der Muhlen  Trikk   Urban Pfeifer  Vintage Culture  VTSS William Djoko 

Avatar photo

Autor: Igor