Objavljena mapa Serbia Wonderland-a

Pripreme za najveći festival elektronske muzike ovog leta u Beogradu polako se privode kraju, s’obzirom da je do velikog Serbia Wonderland Open Air-a ostalo još samo tri dana. Atrijum Beogradskog sajma, prostor pod otvorenim nebom ispred Hale 3, za ovu priliku biće pretvoren u magičnu Zemlju Čuda, sa svim detaljima koji su neophodni kako bi se upotpunila festivalska atmosfera na Serbia Wonderlandu.

„Jako smo uzbuđeni zbog toga što se festival bliži. Kao što smo i obećali spremamo veliki muzički i scenski spektakl. Pozivamo sve ljude koji su raspoloženi za sjajan provod ovog vikenda da svoje karte nabave na vreme i ne propuste prvi Serbia Wonderland na otvorenom koji predstavlja korak ka stvaranju velikog regionalnog festivala u narednim godinama !!“, kažu iz Jungle Tribe organizacije. Kapije festivala otvoriće se u petak u 20h, kada će ujedno krenuti i muzički program festivala koji će imati priliku da otvore domaće DJ zvezde. U isto vreme krenuće i program Serbia Wonderland Cinema Zone i brojna druga dešavanja, organizovana na ovogodišnjem Open Air Festivalu. Možete pogledati i kompletnu mapu festival :

Karte za Serbia Wonderland Open Air Festival mogu se naći po ceni od 1800 RSD, za oba dana i 1000 RSD za pojedinačne dane, na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribea, Njegoševa 31v. Na blagajni na ulazu na festival, karte će se prodavati po ceni od 2200 RSD za oba dana i 1400 RSD, za jedno festivalsko veče.

Više informacija na www.jungletribe.com i https://www.facebook.com/serbia.wonderland

Avatar photo

Autor: Igor