OBJAVLJENE PRVE DJ ZVEZDE DANCE PARK FESTIVALA!

 

Na pola puta između dva techno grada, rađa se nova festivalska zvezda – Dance Park Festival!

Rezervišite petak i subotu, 8. i 9. jun  za istorijski rejv na parkingu Fashion Park Outlet centra u Inđiji. Za prvi dan festivala, Dance Park tim već je najavio prva velika svetska imena DJ scene uz koje će na nesvakidašnjem mestu đuskati na desetine hiljada rejvera! UMEK i TEN WALLS nastupiće u petak, 8. juna dok će domaću postavu činiti Lea Dobričić, Ilija Đoković i Kristijan Molnar. 

Uroš Umek, danas je na samom vrhu muzičke DJ scene i iza sebe ima na stotine izdanja objavljenih u prestižnim muzičkim kućama kao što su ”Virgin”, “Renaissance” i drugim. Postao je rezident u klubu „Space” na Ibizi, na poziv svog prijatelja i saradnika Carla Coxa, a 2007. godine pokrenuo je i svoju izdavačku kuću pod imenom “1605”. Prema rečima DJ Umeka veliko je zadovoljstvo nastupati pred srpskom publikom, što potvrđuje i jedna od domaćoj publici omiljenih numera pod nazivom “Novi Sad”.

UMEK – Pravim haos:

Nakon što je prodrmao svetsku DJ scenu svojim hitom “Walking With Elephants” 2014. godine, koji je dosegao čak 6. mesto UK Singles liste i koji ima skoro 43 miliona pregleda na YouTubeu, TEN WALLS nastavio je da niže uspehe gostujući na brojnim prestižnim festivalima i žurkama. Pored brojnih priznanja među kojima je i ono za najuspešniji elektronski nastup 2012. godine u Litvaniji, Ten Walls objavio je i hitove uz koje plešu rejveri širom sveta kao što su “Gotham” i “Requiem” i tako dospeo u sam vrh svetske elektronske scene.

Ten Walls Belgrade 2016

Na zadovoljstvo brojnih nestrpljivih fanova, Dance Park ekipa je tek počela sa prvim objavama izvođača, te nas uskoro očekuju objave mnogih svetskih, regionalnih i domaćih DJeva.

Podstaknuti ljubavlju prema muzici, žurkama i najboljoj publici, beogradski Raveolution i novosadski Green Love Festival koji iza sebe imaju preko 50 uspešnih žurki, udružuju snage u stvaranju nove techno festivalske magije! Na fantastičnoj lokaciji i uz najprestižnije svetske DJeve biće održan jedinstveni muzičko scenski doživljaj – mega rejv pod otvorenim nebom! Festival će ugostiti više desetina hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva, a posetioce očekuju žurke pod otvorenim nebom uz najsavremenije audio-vizuelne efekte, vanserijski izvođači i organizovan prevoz iz Beograda i Novog Sada, kao i mogućnost boravka na lokaciji tokom oba dana trajanja festivala.

Sve informacije pratite putem zvanične Facebook https://www.facebook.com/danceparkfestival/  i Instagram stranice Dance Park festivala https://www.instagram.com/DanceParkFestival .

 

Avatar photo

Autor: Igor