Objavljeni datumi 11. izdanja Outlook festivala i u prodaji posebna ponuda festivalskih ulaznica

Prošlo je tačno mesec dana od završetka proslave prvoe dekade Outlook festivala na tvrđavi Punta Christo pored Pule, a organizatori se već pripremaju za 11. izdanje ovog najvećeg okupljanja ljubitelja bass muzike i soundsystem kulture.

Upravo su objavljeni datumi i sada već znamo kako će se Outlook festival 2018. održati od srede 5. septembra, kada će biti otvoren velikim koncertom u pulskoj Areni, i trajati sve do nedelje 9. septembra, tačnije ponedeljka, kada se festival zatvara u ranim jutarnjim satima.

Organizatori su pripremili i novost za sve dosadašnje i buduće posetioce festivala, a to je posebna ponuda festivalskih ulaznica za 11. festivalsko izdanje, po do sada najnižoj ceni od samo 400 kn. Festivalska ulaznica vredi za četiri festivalska dana i noći na tvrđavi Punta Christo (od 6. do 9. septembra 2018.) ne uključujući koncert otvorenja. Ulaznice su već u prodaji i mogu se naći na ovom linku, putem Entrio sistema te na prodajnim mestima sirom Hrvatske.

Na slavljeničkom line-upu nedavno završenog Outlook festivala našli su se renomirani muzicari, vrsni predstavnici hip-hopa, duba, reggaea, junglea, drum and bassa, dubstepa i srodnih žanrova te dugogodišnji prijatelji festivala, a u njihovoj muzici i popratnim programima uživalo je više od 12 hiljada posetioca iz celog sveta. Time je zatvorena još jedna odlična festivalska sezona na tvrđavi Punta Christo koja je započela sa Seasplash festivalom, a tik pre početka Outlooka završio je i 6. Dimensions, jedan od najcenjenijih festivala elektronske muzike u svetu.

Jubilarno izdanje festivala, na već tradicionalnoj lokaciji istorijske pulske Arene, otvorio je hvaljeni američki producent DJ Shadow, sjajni 20-člani Outlook Orchestra te grime megazvezda Dizzee Rascal. Više od 60 muzicara na dosad najvećoj postavljenoj pozornici u Areni označilo je savršenu uvertiru za četiri dana uživanja na čak 11 unikatnih pozornica smeštenih na mističnoj tvrđavi, na kojim se izmenilo preko 350 izvođača, te više od 40 party brodova.

Outlook je nedavno nominovan za najbolji festival u “overseas” kategoriji na UK Festival Awards, čije će se 14. izdanje održati u novembru u Londonu.

Avatar photo

Autor: Igor