Sjajno 11. izdanje Outlook festivala, koje se u septembru održalo u Puli, ostaće nam u pamćenju po raznovrsnoj listi izvođača na kojem se našlo više od 300 svetskih muzičkih imena grimea, hip-hopa, duba, reggaea, junglea, drum and bassa, dubstepa i srodnih žanrova.

 

Sjajno 11. izdanje Outlook festivala, koje se u septembru održalo u Puli, ostaće nam u pamćenju po raznovrsnoj listi izvođača na kojem se našlo više od 300 svetskih muzičkih imena grimea, hip-hopa, duba, reggaea, junglea, drum and bassa, dubstepa i srodnih žanrova. Outlook je tada posetilo deset i po hiljada ljudi iz celog sveta koji su uživali na deset stejdževa i preko 40 zabava na brodovima.

Najveće slavlje bass muzike i soundsystem kulture u Europi započelo je koncertom otvorenja u pulskoj Areni, koji su predvodili legendarni David “Ram Jam” Rodigan, The Outlook Orchestra i maestro ambijentalne muzike Bonobo.

Sledeća prilika za posetiti jedan od najznačajnijih europskih muzičkih festivala pruža se nadolazeće leto, od 5. do 9. septembra 2019. kada će se na tvrđavi Punta Christo pored Pule održati 12. Outlook festival. Upravo su u prodaju puštene i prve i najpovoljnije regionalne festivalske ulaznice – od milja nazvane Superranograbilice, po ceni od samo 400 kuna za četiri dana i noći impresivnog programa. Krajem svakoga leta, Outlook festival je nezaobilazna festivalska stanica ljubitelja bass muzike i srodnih žanrova.

Sve informacije o Outlook festivalu dostupne su na:

www.pozitivanritam.hr
www.outlookfestival.com
www.twitter.com/OutlookFestival
www.facebook.com/outlookfestival
www.youtube.com/outlookfestival
www.soundcloud.com/outlookfestival
www.mixcloud.com/outlookfestival
www.instagram.com/outlookfestival

Avatar photo

Autor: Igor