Objavljeno prvih 40 imena Outlook Origins festivala!

 Objavljeno prvih 40 imena Outlook Origins festivala!

Raste uzbuđenje oko Outlook Origins festivala, kultnog festivala bass muzike i soundsystem kulture, koji će se ovo leto po 13. put održati u Hrvatskoj i to od 30. jula do 3. avgusta, na novoj lokaciji i sa sve svežim konceptom.

Festivalski program brižno je odabran kako bi naglasio sve temelje koje čine Outlook: dubstep, dub, reggae, drum’n’bass, jungle i grime, a sa zadatkom da očuvaju baštinu i korenje festivala pozvano je 13 ključnih “igrača” na sceni koji će kreirati program: Calibre, D Double E, DJ Storm, Flava D, Fliptrix, Goldie, Iration Steppas, Lenzman, Mala, Mungo’s Hifi, The Bug, Zed Bias i novi dodatak Hybrid Minds. Oni su za prvi talas izvođača odabrali 40 imena koja jašu na samom vrhu talasa te scene, a među njima ističu se Shy FX, dBridge, Fabio & Grooverider, Randall, Wookie, Youngsta, Hatcha, Breakage, Doc Scott, DRS, J.Sparrow, P. Money, 6 Figure Gang, Children of Zeus, Coops, Darwin, Horsepower Productions, Jah Shaka i N-Type.

KARTE MOŽETE KUPITI KLIKOM OVDE.


Outlook se u svom novom izdanju vraća korenima, te osim naziva i koncepta menja i lokaciju, pa će se tako ovo leto glavni festivalski program održati u The Garden Resortu u Tisnom, koncert otvorenja na predivnoj Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, a after partiji u kultnoj Barbarella’s diskoteci u Pirovcu. Kao takav Outlook Origins obećava nikad intimnije druženje prijatelja i zaljubljenika u glazbu u jedinstvenom okruženju sunca i mora koje nudi dalmatinska obala.

Prvi talas imena donosi najvitalnija imena iz drum and bass sveta kao što su dBridge, Breakage, Randall, Doc Scott, DRS i Fabio & Grooverider. Vrući grime i dubstep talenti koji stižu u Dalmaciju su El-B, Horsepower Productions, Hatcha, Youngsta, Wookie, Darwin, P. Money, J.Sparrow te 6 Figure Gang (Dobby, FAUZIA, Jossy Mitsu, L U C Y, Sherelle i Yazzus) . A za ljubitelje hip hopa neizostavni su Children of Zeus i Coops. Naravno kao i uvek Outlook će predstaviti najbolje od bass scene regije pa će tako na Outlook Originsu nastupiti 207, Digitron, DubDiggerz, Dubolik & Lo Peaks, Egoless i Roots In Session.

Zbog puno manjeg kapaciteta od dosadašnjeg, za Outlook Origins će se tražiti karta više, pa je stoga posebno bitno uzeti svoju na vreme. Regionalni posetitelji i ove godine imaju mogućnost kupiti povoljniju early bird regionalnu festivalsku ulaznicu i to putem Entrio sistema i na Entrio prodajnim mjestima.

U narednim mesecima bit će objavljeni detalji o koncertu otvorenja, line-up na festivalskoj plaži i na party brodovima.

Avatar photo

Autor: Igor