OD SUTRA nova cena ulaznica za Lovefest! REKORDNO INTERESOVANJE za jubilarno izdanje festivala

 OD SUTRA nova cena ulaznica za Lovefest! REKORDNO INTERESOVANJE za jubilarno izdanje festivala

Da je interesovanje za petnaesto izdanje Jelen Lovefesta do sada nezapamćeno najbolje govore kompleti ulaznica po specijalnoj ceni koji su gotovo rasprodati. Zato će već od sutra 15. jula u ponoć karta poskupeti, a svi oni koji još uvek nisu obezbedili svoje mesto na Lovefestu imaju još samo 24 sata da to urade po posebnoj ceni i uštede više od 40%. 

Ulaznice po povlašćenim cenama moguće je kupiti na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa. Akcija u okviru koje je za tri kupljene ulaznice četvrta besplatna biće dostupna do isteka zaliha, a čitav kontigent je gotovo rasprodat. 

Veliko b2b iznenađenje 18. jula 

Jubilarno izdanje Lovefesta doživeće spektakularnu završnicu, jer nas na legendarnoj Fire bini očekuje trosatni najjači svetski back to back set, a publika će 18. jula imati priliku da konačno sazna o kome je reč. U Vrnjačku Banju stižu kultna svetska imena elektronske muzike među kojima su Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati, Kollektiv Turmstrasse, William Djoko, Danny Tenaglia, trenutno jedan od najpopularnijih di-džejeva Folamour, Kolsh, kao i Sonja Mooner i Archie Hamilton

Beogradski sindikat, Senidah i Hladno stižu na Live Stage 

Čuveni zagrebački rok bend Hladno pivo otvoriće petnaesto izdanje festivala. Iste večeri na Live binu stižu i Kanda, Kodža i Nebojša. Kultni sastav Beogradski sindikat po prvi put dolazi na Lovefest u Vrnjačku Banju, gde će posle velikog koncerta na Tašu imati svoj debi pred Lovefest publikom. Beefeater Live bina ugostiće ovaj legendardni sastav drugog festivalskog dana u petak 5. avgusta, a iste večeri nastupiće i omiljeni dvojac Lovefest publike Prti Bee Gee. Sada već internacionalno poznata muzička zvezda, Senidah ovog leta zatvara jubilarno festivalsko izdanje. 

Još malo mesta u Lovefest KAMPU 

Jubilarno izdanje Lovefesta obeležilo je i veliko interesovanje za festivalski kamp, a budući da su mesta ograničena, veliki broj ulaznica već je rasprodat. Lovefest kamp će ove godine ponovo biti smešten u prirodi i veoma blizu festivalske lokacije, a više informacija o kampu, lokaciji, kao i kako do ulaznica, možete naći na sajtu www.lovefest.rs

Avatar photo

Autor: Igor