ODBROJAVANJE! JOŠ 2 DANA // KO JE JULIAN LOFT? SAZNAJTE 6. I 7. DECEMBRA

U petak i subotu, 6. i 7. decembra, započinje nova era beogradskog noćnog života. Ko je Julian Loft? Stroga pravila kluba zabranjuju da nam otkrijemo više, dođite u Beton halu, na adresu Karađorđeva 2-4 i saznajte sami!

Budite drugačiji, provedite se drugačije. Novo mesto u gradu, locirano u Beton hali na adresi Karađorđeva 2-4 na adresi nekadašnjeg kluba „Magacin“, otvara svoja vrata 6. i 7. decembračime započinje novo poglavlje beogradskog klabinga.

Julian Loft najavljuje uzbudljiv decembar!

U četvrtak, 12. decembra, nastupiće Frau Casio, novi bend Ide Prester, front-žene hrvatskog sastava Lollobrigida. Julian Loft obećava da petak, 13. decembar, neće biti baksuzan uz kvalitetan house koji će za posetioce „vrteti“ Goran Starčević, Groovyman, Funkin’ Blue, Ales, Daniel Čehranov i Dača Milojević.

Za subotu, 14. decembar, Julian Loft priprema iznenađenje. Solo projekat nemačkog producenta Sebastiana Doeringa,Lovebirds, nastupiće u Julian Loft-u 14. decembra, tačno u ponoć. Ovo će biti prvi put da nastupa u Beogradu, a poznavaoci već znaju koliko jedinstven ume da bude Lovebrids za DJ pultom. Njegov DJ set je kao putovanje kroz vreme, u zvukove iz ’70-ih i ’80-ih, ali upakovane u modernu klupsku muziku. Lovebirds će za DJ pult izaći tačno u ponoć, a nakon njegovog nastupa muzičko kormilo preuzeće rezident večeri, Miss Millie. Ulaz je slobodan uz rezervaciju.

Julian Loft ima posebnu čast da najavi nastup jednog od omiljenih DJ-eva beograđana! Tom Novy nastupiće u Julian Loft-u u petak, 20. decembra. Vlasnik hitova poput „Your body“ i „Take it“ dolazi u Julian Loft 20. decembra, a za ulazak u klub biće obavezna rezervacija mesta.

Serijal decembarskih gostovanja zaokružiće Mendo u četvrtak, 26. decembra. U pitanju je švajcarski house DJ i producent španskog porekla, a ulaz će biti slobodan uz rezervaciju mesta.

Julian Loft, mesto sa intrigantnim sloganom Ko je Julian Loft? donosi novu svežinu u noćni život glavnog grada. Na adresu nekadašnjeg kluba Magacin, Julian Loft donosi provod i ambijent kakav Beograđani do sada nisu iskusili. Sve počinje već 6. i 7. decembra. Da li ste spremni? Julian Loft Vas čeka.

 

Avatar photo

Autor: Igor