Ograničen broj ulaznica za Green Love festival: 11. i 12. septembar rezervišite za još jedan spektakularan koncert elektronske muzike!

 Ograničen broj ulaznica za Green Love festival: 11. i 12. septembar rezervišite za još jedan spektakularan koncert elektronske muzike!

Verna publiko, konačno je došao momenat, da “zelena” ljubav  ponovo zasija!

Posle dugo vremena, usled nesrećnih okolnosti koje su “zaključale” čitavu planetu, sada ćemo konačno moći da zaplešemo i prepustimo se vrhunskoj elektronskoj muzici, na Green Love festivalu.

Petak, 11. septembar i subotu, 12. septembar rezervišite jer se sprema veliki spektakl na Novosadskom sajmu, u okviru Green Love festivala.

Kako je odluka Vlade Republike Srbije, da je dozvoljeno okupljanje do 500 ljudi na kulturnim događajima, 500 ulaznica će biti pušteno u prodaju, po danu.

Fernanda Martins, Vladimir Aćić, TKNO i Katalina zavrteće dens flor u petak, 11. septembra

Tehno i hard tehno di džejica, producentkinja, zanosna crnka, Brazilka, Fernanda Martins danas se smatra jednom od najuspešnijih žena na svetskoj tehno sceni. Evropa, Azija, Amerika – svi su đuskali uz nju. Najpoznatiji klubovi, festivali ili žurke širom planete, nezamislivi su bez Fernandine muzike. 

Zahvaljujući neverovatnoj tehnici miksa, velikoj harizmi i njenom nepogrešivom umeću da zabavi i spoji ljude, ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kada krene u “akciju”. U njenim setovima prožimaju se ogromna energija i snažan karakter, i vrlo je jasno da ona koristi svu fleksibilnost i svestranost koju joj tehno nudi.

Za miks pultom, njoj će se pridružiti, isto to veče i Vladimir Aćić, jedan od najpopularnijih domaćih di džejeva ali i neko ko je izuzetno prepoznatljiv i u Jugoistočnoj Evropi. Već 15 godina, ovaj veliki kreativac stameno stoji za svim velikim di džej miksetama, zato septembarska Green Love žurka ne može proteći bez njegovog poznatog imena. 

Izgleda da su ovoga puta snage izjednačene, pa će tako prepoznatljivi TKNO i talentovana, mlada Katalina ponovo na Green Love festivalu, ljubiteljima tehna, podariti nezaboravan provod.

Ulaznice potražite na svim Gigs Tix prodajnim mestima, a za 11. septembar, putem ovog linka.  

Fatima Hajji, Ilija Djoković, Sugar Lobby i Stupi udružiće snage u subotu, 12. septembra

Koliko je puta nastupala na Green Love festivalu, slobodno možemo reći da je Fatima Hajji postala domaćin Green Love festivala. Ova moćna dama i ovoga puta, miksaće svoju neverovatnu energiju i svoj autentični muzički ukus, te publiku ostaviti bez daha. Ona se sada vraća, spremna  da osveži pamćenje onima koji su inovativni, smeli i nemilosrdni kao što je i ona sama, te zajedničkim snagama ponove žurku o kojoj se i dalje priča.

Toj nenadmašenoj energiji, jedino može parirati Ilija Djoković čiji setovi su osvojili srca rejvera širom zemlje, kao i posebna Sugar Lobby, izuzetno prepoznatljiva, kako kod nas, tako i na egzotičnim destinacijama. Njima će se ovoga puta pridružiti i mlada nada di džejinga, Stupi.

O ulaznicama se informišite, putem linka.

Izuzetno smo srećni što ćemo ponovo moći da zaplešemo svi zajedno. Nakon duže pauze, sastaćemo se na Novosadskom sajmu, gde ćemo, uz sve propisane zaštitne mere Vlade Republike Srbije, učiniti da i ova godina dobije svoj najbolji rejv!

Zapamtite, ako #SAMOODGOVORNO rejvujete, zaštitićete i sebe i druge, a onda je provod zagarantovan. 

Avatar photo

Autor: Igor