Ogroman slajder za spuštanje na prvom „4Elements“ festivalu!

 

Festival „4Elements“, koji ovog četvrtka počinje u Barutani, tokom četiri dana trajanja pretvoriće Donji grad Kalemegdanske tvrđave u pravu oazu u letnjim danima – i doneti do sada neviđene postavke, izložbe, bioskop na otvorenom, bogat muzički program i još mnogo toga! U periodu od 23. do 26. jula, svaki od festivalskih dana biće posvećen po jednom od 4 elementa: zemlji, vatri, vodi i vazduhu, a kako pojedinačne, tako i kompleti festivalskih ulaznica, već se nalaze u pretprodaj na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Stiže pravo osveženje za vrele letnje dane! Po prvi put ikada u Beogradu, na potezu od Barutane ka Nebojšinoj kuli, biće postavljen ogroman vodeni slajder na naduvavanje, a svi koji traže osveženje i dobru zabavu naći će i jedno i drugo u subotu 25. jula od 17h do 21h na festivalu „4Elements“, u okviru dana posvećenog vodi, kao jednom od 4 elementa. Kako će sve to izgledati možete videti OVDE, a sa sobom slobodno možete poneti svoj omiljeni dušek na naduvavanje! Pored montaže ovog jedinstvenog slajdera, Barutana i okolina Donjeg grada u danima trajanja festivala „4Elements“ postaće svojevrstan izložbeni prostor. Postavke brojnih domaćih umetnika okupiće veliki broj poštovaoca umetnosti raznih vrsta – a za ljubitelje „sedme umetnosti“ stiže i poseban ugođaj u vidu „open air“ bioskopa koji će takođe biti deo programa „4Elements“ festivala. Za one koji ogladne, Burger House je spremio sočan „4Elements“ meni za posetioce festivala.

Centralni događaj festivala biće muzički program, a tokom 4 dana trajanja festivala nastupiće najveća imena lokalne i svetske DJ scene – i to na dve bine! Prvog dana, 23. jula na velikoj bini nastupiće legendarni sastav Freestylers, koji će u toj večeri deliti stage sa domaćim legendama Ironom i Flipom. Na maloj bini iste večeri nastupiće Codex i Dzonidza. Drugi dan festivala, petak 24. jul, donosi nastup poznatog beogradskog kolektiva Vatra, koji je nedavno „zapalio“ main stage na festivalu Exit. Njihov gost biće DJ Irie Scratch na velikoj bini, dok će na maloj bini vrteti Committee i DJ Lil Taty. Trećeg dana festivala, 25. jula, na glavnoj bini nastipiće Sandrino i The Drifter uz Felvera i Kristijana Molnara, a na maloj bini će svoj novi projekat „Inn Espace“ predstaviti MKDSL, nakon koga će publiku zabaviti RDN. Poslednji dan festivala – nedelja 26. jul – donosi nastup hedlajnera Darrena Emersona, uz kog će na istom stejdžu „vrteti“ IDQ, Tom Collins, Calavera&Manya i John Belk. Mali stage poslednjeg dana festivala biće poligon za zabavu trojice odličnih DJ-eva, a u pitanju su: Mene, Neutron i Miroslav Petković.

Ulaznice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs iwww.gigstix.com. Cena dnevne ulaznice iznosi 400 dinara, a komplet ulaznica za sva 4 dana košta 1.200 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor