OGROMNO INTERESOVANJE ZA EXIT AVANTURU :: ULAZNICE S POPUSTOM JOŠ SAMO TRI DANA

Još svega desetak dana ostalo je do početka EXIT festivala, a do sada je preko 30.000 ljudi obezbedilo svoje učešće u najluđoj letnjoj avanturi!

Raznovrsni muzički program i koncept EXIT avanture privukao je veliki broj inostranih gostiju, čak 70% više u odnosu na prošlu godinu, i to prvenstveno iz Velike Britanije, Holandije, Bugarske, Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije i drugih zemalja. Takođe, gotovo hiljadu predstavnika medija iz celog sveta akreditovano je za EXIT festival, od čega i novinari iz Australije, sa Novog Zelanda, iz Rusije, Indije, Brazila, SAD-a i još četrdeset zemalja širom planete!

Zbog velikog interesovanje za EXIT avanturu, ulaznice za festivale po povlašćenim cenama biće u prodaji još svega tri dana, do četvrtka, 3. jula u ponoć. Nakon toga, cena ulaznice za EXIT iznosiće 6.990 dinara, a za EXIT avanturu 7.990 dinara, dok će dnevne ulaznice biti dostupne po ceni od 2.990 din. Takođe, samo do 3. jula u ponoć važiće i specijalni popust za srednjoškolce i studente.

Požuri i nabavi ulaznice po aktuelnim promo cenama:

DO 3. JULA U PONOĆ!

EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 6.990 din

EXIT: 5.990 din

EXIT jednodnevne: 2.490 din

SEA DANCE: 3.390 din

Studenti i srednjoškolci:

EXIT: 5.490 din

EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 5.990din

TURISTIČKI PAKETI: TURISTIČKI PAKETI, KOJI OBUHVATAJU ULAZNICU, PREVOZ I SMEŠTAJ DOSTUPNI PO PROMO CENAMA DO 3. JULA, VIŠE INFORMACIJA NA: 

http://exitfest.org/sr/news/svi-putevi-vode-na-exit-0

http://www.exittrip.org/srp/.

Više informacija o programu EXIT avanture, prodajnim mestima i svemu onome što nas očekuje na festivalima EXIT i SEA DANCE na www.exitfest.org.

Avatar photo

Autor: Igor