ONLYCLUBBING NAJPOSEĆENIJI PORTAL ELEKTRONSKE MUZIKE U REGIONU!

 ONLYCLUBBING NAJPOSEĆENIJI PORTAL ELEKTRONSKE MUZIKE U REGIONU!


Sedam godina postojanja onlyclubbing portala smo proslavili u januaru ove godine, a početkom juna 2020. godine možemo da vam saopštimo da smo u protekla dva meseca najčitaniji portal u čitavom regionu medju sajtovima koji pišu i objavljuju isključivo o elektronskoj muzici i klupskoj sceni.


Zvanična statistika onlyclubbing portala: Posete u periodu: 01.05.2020 – 01.06.2020

Onlyclubbing portal u periodu od 01. maja do 01. juna imao 90.000 pregleda i preko 34.000 jedinstvenih poseta. Takodje da napomeno da smo 29. maja imali 10.000 pregleda za samo 24 sata što je rekord od samog osnivanja portala. Najviše korisnika u maju mesecu nas je posetilo iz Srbije i to preko 24.000 klabera, a ono što nam je jako drago da je preko 5.600  različitih posetilaca bilo iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, nakon toga redom idu Crna Gora, Nemačka, Amerika i Severna Makedonija i tako dalje. Bukvalno ceo region bivše SFRJ nas prati i redovno čita iz meseca u mesec.


Posetioci po državama onlyclubbing portala u periodu od 01.05.2020 do 01.06.2020.

U nastavku možete pogledati listu najposećenijih portala o elektronskoj muzici u protekla dva meseca (april i maj) na osnovu podataka sa sajta semrush.com.

KLUBSKASCENA.HR

APRIL: 

MAJ: 


MIXMAGADRIA.COM

APRIL: 
MAJ

CLUBBER.RS

APRIL

MAJ


BGDGROTTO.COM

APRILMAJ


KLUBIKON.COM

APRIL
MAJ


CLUBBING.RS

APRIL 
MAJ


PRILAŽEMO I STATISTIKU NAŠEG PORTALA takodje na osnovu podataka sa sajta semrush.com.

APRIL
MAJ


Za sam kraj ovog teksta želimo da vam se zahvalimo što ste uz nas svih ovih godina i što svi zajedno rastemo iz godine. Trudićemo se da kao i uvek do sad najsvežije informacije dobijete kod nas, da vam #kalendardešavanja uvek bude od koristi kada želite da pronadjete gde su najbolje žurke i festivali.

Ono što možemo da vam najavimo da posle šest dugih godina stiže totalno novi dizajn sajta koji se nadamo biti gotov do početka festivalske sezone u avgustu mesecu. 

HVALA SVIMA JOŠ JEDNOM I VIDIMO SE NA REJVU!

Avatar photo

Autor: Igor