Open air i zvezde Afterlife-a – šta vas čeka na najvrelijem Raveolutionu do sada!

 

Nakon fantastične majske Raveolution žurke na kojoj je italijanski techno mag Sam Paganini atmosferu bukvalno doveo do usijanja, organizatori su za leto spremili pravu poslasticu za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka. Tech-house dvojac Mind Against stiže u Beograd 30. juna, a pred prestoničkom publikom nastupiće pod otvorenim nebom na Beogradskom Sajmu.

Od letnjeg Raveolutiona imamo veoma visoka očekivanja i to sa dobrim razlogom. Beogradski Sajam definitivno je jedno od omiljenih mesta prestoničkih klabera kada se radi o žurkama pod otvorenim nebom – svi još uvek pamte i prepričavaju Solomunov nastup na Raveolution žurci leta 2015. koji se desio baš na istom ovom mestu i bio proglašen žurkom godine po izboru klabera. Međutim, ni od Mind Against se ne očekuje ništa manje, jer su braća Fognini svakako dostojni naslednici Raveolution DJ pulta. Osim toga što su jedan od najtraženijih dvojaca elektronske muzike današnjice, Alessandro i Federico su rođena braća i izuzetni muzičari. Poput svojih dugogodišnjih saradnika i osnivača Afterlife-a, dvojca Tale of Us, braća Fognini poreklom su iz Italije, ali su trenutno bazirani u Berlinu odakle produciraju svoju muziku. Dugogodišnje prijateljstvo i saradnja sa Tale of Us, sa kojima su se upoznali početkom ove decenije u rodnom Milanu, ih je i učinila jednim od najvećih imena Afterlife koncepta.

Afterlife etiketa i žurke nastali su 2016. godine i za vrlo kratko vreme postale planetarno popularne i uticajne. Mind Against su neizostavni deo i verni ambasadori Afterlife porodice s razlogom – njihov zvuk je inovativan, prepoznatljiv i definitivno se izdvaja iz mase. U pitanju je melodični, a u isto vreme mračni i napeti tech-house. Braća kažu da prave i puštaju atmosferičnu, minimalističku muziku kojom žele da probude osećanja svojih slušalaca, a u tome im kako stvari stoje odlično ide. Njihov muzički stil oblikovao je život u Italiji, Londonu i potom Berlinu, kao i ljubav prema rock i punk zvuku koji i dalje gaje. Pošto se njihov zvuk i ono što nas očekuje na predstojećoj Raveolution žurci teško može dočarati rečima, poslušajte njihov Boiler Room Berlin DJ set. Požurite da na vreme kupite svoje ulaznice, jer je ovo definitivno jedna od letnjih žurki koja najviše obećava!

Domaću podršku Mind Against-u pružiće Kristijan Molnar, Smt#ng i Kid Kimi.

Karte za događaj su puštene u prodaju po specijalnoj promo ceni od 800 RSD za obične i 1600 RSD za VIP ulaznice i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje i putem sajta www.ddtickets.rs.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, Traumera i Metodi Hristova i Sam Paganini-ja, a na ovu listu se uskoro upisuje i Mind Against.

 

Avatar photo

Autor: Igor