Otkrivamo domaću podršku za Raveolution i Sam Paganinija!

 

Jedan od najznačajnijih di-džejeva i producenata današnjice, Sam Paganini 12. maja nastupiće u savamalskom Depou, na još jednom Raveolution spektaklu. Paganini nastupa rame uz rame sa ZØE, koleginicom koja zajedno sa njim potpisuje za jednu od najprestižnijih etiketa elektronske muzike današnjice, “Drumcode” Adama Beyera. Iako mu podrške svakako ne manjka, uz Paganinija će stati i neka od najomiljenijih imena domaće DJ scene, kojima se publika uvek raduje i čiji rad posebno podržava. Evo i ko su oni:

Tvorac sad već legendarnog Underworld-ovog remiksa trake “Born Slippy” za kojim su klaberi širom sveta potpuno poludeli, mladi prestonički DJ Andrew Meller,  poznat je po tome što voli da kombinuje više pravaca muzike, koji su bazirani na haus zvuku. Prvenstveno kao DJ, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodušnom svojim setovima u kojima se igra sa deep, tech i techno melodijama.  

Moćan beogradski dvojac Concrete DJz aktivan je od 2003, kada ih je spojila zajednička ljubav prema techno zvuku. Luka i Bojan ne samo što zajedno produciraju svoju muziku od 2006. i vode svoju etiketu “Armatura Records”, već imaju i svoj Beton Radio Show. Ovi momci odani su beskompromisnom tehnu, koji prožimaju mračni bitovi, prodoran i snažan zvuk, kao i neosporna veština da osete publiku i perfektno izmiksuju i definišu ono što ih inspiriše.

Sam Paganini poznat je po setovima koje karakteriše snažan gruv, ili kako ih on sam opisuje ‘‘seksi gruvi i mračni techno’’. Paganini je jedini italijanski producent koji ima individualna izdanja za prestižne etikete kao što su Plus8, Cocoon i naravno Drumcode. Njegova traka “Rave” jedna je od najpopularnijih iz svog žanra, a kasnijim izdanjima poput “The Beat” i “Surrender”, Sam ponovo potvrđuje da je nepogrešivi techno producent.

Karte za ovaj događaj su u prodaji po ceni od 1990 RSD za obične i 2000 RSD za  VIP ulaznice, i to na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin prodavnicama širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak.

 

Avatar photo

Autor: Igor