Otkrivamo vam domaći line up uz Stephan Bodzin-a

 

Uz majstora live act nastupa Stephan Bodzin-a kog će domaća publika imati prilike da čuje po prvi pu u Hangaru 25. novembra domaću pordšku pružiće Kristijan Molnar, Roxa i Nikola Mihailović.

Maestro live act-a Stephan Bodzin već godinama je veoma uticajna figura globalne techno scene. Razlog opstanka ovog Nemca na putu na kojem su mnogi pali je bezrezervna predanost authentičnosti i kako on kaže: ”Bez toga sve bi izgledalo kao ništa drugo do šuplje ljuske”. Bodzinova produkcija može se opisati kao fuzija hipnotičke muzike sa vrlo realnim i nezaboravnom melodijama koje dugo ostaju zarivene u vašem umu. Stephan Bodzin trenutno je, slobodno možemo reći Bog techno live nastupa globalne elektronske muzičke scene.

Svoje ulaznice možete obezbediti putem Eventim i Gigstix prodajne mreže po ceni od 890 rsd i 1390 rsd za VIP. U prodaji je takođe i Novembarski Blend komplet ulaznica koji obuvata ovu i Paul Kalbrenner žurku po ceni od 1990 rsd i 2990 rsd za VIP. 

Svoju muzičku karijeru Kristijan Molnar započeo je radisjkom emisijom Christallization Radio Show koja je nastala iz skromne želje za promovisanjem sveže elektronske muzike slušaocima radija. Kristijanova karijera izvan radijskog boksa konstantno buja i do sada može da se pohvali nastupima na svetski poznatoj Dance Areni Exit festivala, Love Fest-u i MAD In Belgrade festivalu ali i u klubovima Amsterdama, Kipra i Hrvatske. Delio je pult sa velikim brojem svetski poštovanih imena poput  Black Coffee, Jeff Mills, David August, Red Axes, Redshape, Daniel Baughman i mnogi drugi. Uživa u svojim rezidenturama beogradskih klubova 20/44 i Drugstore i afirmisao se već kao uveliko poznati di džej i jedan od najvećih miljenika domaće scene.

Roxa predstavlja mladju generaciju naše scene. Prepoznatljiv je po tech house zvuku a svoj prvi EP potpisuje za rusku etiketu Baikonur Recordings koja je podržana od imena kao što su Jamie Jones, Paco Osuna, Darius Syrossian.

 

Još od detinjstva, Nikola je provodio dosta vremena slušajući svoje omiljene elektro, hip hop, rok izvođače, da bi kasne 2014. nakon dosta motivacije i inspiracije započeo i sopstvenu di džej karijeru. Orijentiše se ka elektronskoj muzici, a setovi su mu uglavnom fuzija hausa, progresiva i tehna, umiksanih sa mnoštvom elemenata koji publiku ne ostavljaju ravnodušnom. Osnivač je projekta Somewhere In The Neighbourhood, a miks pult je do sada delio sa velikim imenima svetske i domaće scene kao što su Matador, Hito, Solomun, Dixon, Ilija Djokovic, Rub A Dub, Lea Dobricic, After Affair. Nastupao je na Exit Festivalu kao i Burn Residency Mix Off takmičenju u 2016. godini, a od 2017. počeo je vredno da radi i u studiju i već pokupio značajnu podršku svetskih zvezda poput Hernan Cattaneo-a, Graziano Raffa-e.


Svoje ulaznice možete obezbediti putem Eventim i Gigstix prodajne mreže po ceni od 890 rsd i 1390 rsd za VIP. U prodaji je takođe i Novembarski Blend komplet ulaznica koji obuvata ovu i Paul Kalbrenner žurku po ceni od 1990 rsd i 2990 rsd za VIP.

Avatar photo

Autor: Igor