Otvaranje kluba Para! Otvaranje u subotu u 6 ujutro!

 Otvaranje kluba Para! Otvaranje u subotu u 6 ujutro!

8. juna u 6 ujutru! Lokacija ostaje tajna do otvaranja!

Od osmog juna, Beograd će dobiti novi klub ali u koji nećete ići u očekivano vreme pred ponoć, već ujutru od 6 sati. Lokaciju ćete, kako organizatori kažu, morati da nađete sami. U tome će vam možda pomoći i ime kluba – PARA.

Ovaj klub nije zamišljen kao afterparti klub već kao klub u kom će se odigravati dnevni rejvovi namenjeni pre svega onima kojima ne odgovara da celu noć provedu u klubu, a žele da plešu uz dobru muziku. Svako kom partijanja noću nije dosta je takođe dobrodošao.

Dnevni klabing nije nova stvar u svetu, a neki od najpopularnijih slotova u klubu Berghain su upravo u ovo doba. Klub će raditi subotom i nedeljom. Subotom od 6 ujutru do podneva, a nedeljom od 6 ujutru do 22:00 uveče. U klubu vas čekaju dva stejdža sa drugačijom atmosferom, tu da vas izmeste na ceo dan ili pruže promenu nakon noći provedene u klubu. Klub će pored di-džejeva koji nose lokalnu scenu redovno imati i specijalne goste od kojih će neki nakon kluba, nastupati po drugi put u istom danu, samo u neformalnoj atmosferi i spuštenog garda, pa ćete imati prilike da vidite kako se profesionalci snalaze u ovakvim situacijama. 

Pratite @para_klub na Instagramu.

Avatar photo

Autor: Igor