Otvaranje We Love Sound Zagreb party sezone uz Sonju Moonear i Presleu

 

Nakon vrlo uspešne prve sezone We Love Sound Zagreb evenata koja je uspela vratiti fanove elektronske muzike u legendarnu zagrebačku diskoteku The Best Venue Hall, organizatori Sonus festivala, partyjem 18. februara otvoriće još jednu.

Uz posetioce iz celog regiona, Italije, Velike Britanije i Nemačke, koji su dolazili u Zagreb na We Love Sound evente poslušati svoje omiljene izvođače, Zagreb se opet vratio na evropsku party mapu i postao mesto okupljanja ljubitelja kvalitetnog elektronskog zvuka, što i zaslužuje.

Otvaranje sezone 2017te održaće se 18. februara u Bestu uz gostovanje jedne od najcenjenijih dama na sceni danas. Sonja Moonear, devojka koja je saradnjom sa najvećim imenima svetske scene poput Luciana, Ricarda Villalobosa, Arpiar ekipom iz Rumunije i vlastitim produkcijskim radom dokazala kako joj je mesto na samom vrhu.

Posetioci Sonus festivala prethodnih godina moraju priznati da je upravo Sonja i ostatak Villalobosove ekipe zaslužno za neke od najupečatljivijih jutara na zatvaranju Sonus festivala. Bez sumnje će uz rasplesanu publiku koja dolazi na sve We Love Sound evente, takvu atmosferu Sonja ponoviti 18tog u Bestu.

Osim Sonje, u Bestu će nastupiti i rumunski DJ i producent, koji je iako mlad već vrlo poznat među ljubiteljima elektronske muzike. Praslea je pridruženi član osnivača rumunskog zvuka – Arpiar ekipe, poznat po solo nastupima ali i Praslesh projektom gde nastupa zajedno sa Rareshom.

Uz Sonju i Presleu, 18. februara, nastupiće i domaća podrška Mate Čeko.

Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/en/event/sonus-pres-welovesound-sonja-moonear-praslea-mate-ceko-3868 i prodajnih mesta. Early bird ulaznice po promotivnoj ceni su trenutno u ponudi i iznose 6 eura.

Pratite novosti vezane za We Love Sound Zagreb na socijalnim mrežama

FB event: https://www.facebook.com/events/1213011578780751/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

Avatar photo

Autor: Igor