OVE SUBOTE IZ CENTRA GRADA IDEMO PRAVO NA MARS!

 

Za posetioce jednog gradskog kluba ove subote postoji samo jedna destinacija – a to je Mars! Reč je naravno o kultnoj klupskoj večeri „Idemo na Mars“ u organizaciji veterana beogradske DJ scene, Flipa i MKDSL-a, koja je ove subote, 6. decembra, na programu novog kluba Dot u samom centru grada.

„Idemo na Mars“ su žurke nastale kao logičan nastavak istoimene radio emisije, koja već godinama jača uticaj alternativne scene elektronske muzike u regionu. Uporedo sa etrom radija B92, mesto na kom je žurka postaje dom savremene muzike i lokalnih talenata. Autori ove party inicijative i radio emisije su MKDSL i Flip, dobro poznati domaćoj publici. MKDSL (Mama Kaže Da Sam Lep) plovi brzacima klupske elektronike već petnaest godina, vešto izbegavajući virove mejnstrima, veslajući, čini se, uzvodno. Electro, minimal, house, techno, dubstep, disco, samo su neki od pravaca prisutnih u njegovim setovima, dok njegova produkcija prouzrokuje ples i podizanje obrva podjednako. Flip je istaknuti DJ na beogradskoj klupskoj sceni, poznat po istraživanju novih formi elektronske i plesne muzike. Osim u klubovima, sopstveni, karakterističan zvuk predstavlja i u svojim radio emisijama, ali i kroz produkciju i remikse koje izdaje za nekoliko domaćih etiketa. U gradu je malo onih koji do sada nisu posetili barem jednu od „Idemo na Mars“ žurki – ali i oni će imati priliku da to isprave ove subote, 6. decembra od 23h, u klubu Dot na adresi Francuska 6.

Pored subotnjeg partija, Dot je za ovu nedelju spremio još dve podjednako dobre žurke. U četvrtak, 4. decembra, na programu je Digital Harmony sa svojim progresiv-haus setom. Za DJ pultom biće niko drugi do Hamush i Bross, a parti počinje u 23h. Dan kasnije, u petak 5. decembra, spremite se za još jednu Smoking Beats žurku i odličnu energiju koju će doneti Фake Casual i Byp_. Momci obećavaju još jedan r’n’b i hiphop spektakl sa početkom u 23h.

 

 

Avatar photo

Autor: Igor