Ove subote TECHNO SPECIJAL u KPTM-u! Stiže REGEN!

 
Beogradska “podzemna” publika postaće deo specifičnog muzičkog spoja, koji preuzima sve rizike, bez opcije da razočara. Muzika dolazi iz dva izvora i poklapa se se skoro istim intenzitetom, gradeći jedinstven identitet industrijskog grada, sa kvalitetnim predstavnicima zvuka.
 
MILOS PAVLOVIĆ aka REGEN
 
Veliki producent u ulozi dj-a, koji godinama odražava tradicionalni tehno duh svojim radom, kako produkcijskim tako i dj-ingom i velikom strašću prema vinilu. Od 18-te godine na klubskoj sceni, trudeći se da oživi najbolje iz prošlosti, gradeći budućnost muzičke andergraund scene kod nas, drži svoje odredjeno mesto u tim vodama. Jakom vezom sa Minhenom, kao i saradnjom sa ozbiljnim izdavačkim kućama kao što su Ilian Tape,Harry Klein,Deep Labs, Argumento, apsolutno opravdava svoju poziciju i već izgradjen stav prema tehnu kao muzici. 
 
 
MIHAJLO (HFM)
 
Sa svojom prepoznatljivom dinamičnosti “oštrog i teškog” zvuka, i samom definicijom svog muzičkog stila, izlazi iz kalupa lokalnog dj-a i okreće se i svetskoj sceni, gde uspešno obilazi najpoznatije klubove Evrope, šireći svoj zvuk koji jasno izdvaja digitalni dj-ing od lajv nastupa. Izdanje za Black Noise Records samo stavlja pečat na jedan deo njegovog rada, koji neosporno ima odličnu predispoziciju za širenjem autentičnog zvuka i samim tim otvaranjem nekih novih vrata u toj industriji.. 
 
 
BOJAN RIBIĆ
 
Mladji predstavnik Kragujevačke tehno scene radiće intro, imajući tu čast da ostavi mesto dvojici dj-eva koji garantuju žurku koja će maximalno ispuniti očekivanja svih tehno klabera i ljubitelja nešto težeg zvuka. 
 
Avatar photo

Autor: Igor