Ovog petka u klubu Kult sjajni Ben Sterling, a subota uz duo Luton i Šćepine vragolije!

 Ovog petka u klubu Kult sjajni Ben Sterling, a subota uz duo Luton i Šćepine vragolije!

Iz vikenda u vikend klub Kult oduševljava klabere u Srbiji. Ovog petka pravi specijalitet, po prvi put u Srbiji sjajni Ben Sterling, a u subotu duo koji oduševljava sve redom ove godine – Luton i Šćepine vragolije.

Veoma bogatom line up-u koji krasi prvu sezonu kluba Kult, stiže još jedno ime svetske elektronske scene koje je generacijski prepoznatljivo među klaberima i najaktuelnijim DJevima.  Iz Engleske preko Ibize i Majamija stiže nam po prvi put u Srbiju – Ben Sterling

Ben Sterling je tech’house izvođač, iza koga stoje dosta velike reference kao što su rezidenture  najvećih festivalia i brend žurki kao što su Music On, Paradise i BPM Festival, ali i čuvenim klubovima Amnesia i DC10 na Ibici, kao i Space u Majamiju. 

Ben Sterling obeležio je svoju karijeru brutalnim remixom globalno poznate trake koji je već duže vreme neizostavni deo skoro svakog aktuelnog DJ seta, Tiga – Mind Dimension (Ben Sterling Remix). Uz njega kao domaća podrška Mene i Un Padre će svojim preciznim odabirom tech house ritmova upotpuniti ovo veče koje će sigurno biti za pamćenje.

Sound system: Funktion-One 

Age limit: 23+ 

Ulaz: 800rsd 

Start/End: 23h – 05h 

Luton i Šćepine vragolije kao trenutni dvojac bez premca ponovo preuzimaju dancefloor!
Vrela energija, dinamični pokreti i glasne house note ispuniće svaki kutak kluba. Njihov stil definitivno karakteriše da u svemu očekivanom uvek ima neočekivanih momenata koji čine unikatni pečat ovog bratskog dua!

Sound system: Funktion-One
Age limit: 23+
Ulaz: 800rsd
Start/End: 23-05h

𝗝𝗢𝗜𝗡 𝗧𝗛𝗘 𝗞𝗨𝗟𝗧!

Avatar photo

Autor: Igor