Ovog proleća na Paliću očekuje vas nezaboravan provod uz Nico Morena, Andrew Mellera, Raffa FL, Somewhen, Xenia i mnoge druge!

 Ovog proleća na Paliću očekuje vas nezaboravan provod uz Nico Morena, Andrew Mellera, Raffa FL, Somewhen, Xenia i mnoge druge!

StudFest – jedinstven, studentski muzički festival, prvi put u Srbiji, održaće se od 12. do 15. maja na tradicionalnoj lokaciji, na Palićkom jezeru, u Subotici.

Ovaj fenomenalni muzički festival kroz svoj četvorodnevni program, ugostiće poznate muzičke izvođače kako domaće, tako i strane, a svi posetioci moći će da uživaju u jedinstvenim zvucima elektronske muzike. I to nije sve, muzički program festivala je zamišljen tako da obuhvati što više različitih žanrova, a sve to biće podeljeno po danima i na tri različite muzičke bine.

Ovogodišnji LineUp StudFest-a su popunila mnoga poznata imena: Andrew Meller, Nico Moreno, Raffa FL, Somewhen i Xenia, a pored njih nastupaće i mnogi drugi izvrsni izvođači poznati širom zemlje i sveta: Miloš Vujović, Marko Vuković, Filip Fisher, RanchaTek, Branko Vuković, ali i odlični live izvođači: Fox, Surreal, Tam, Micka Lifa, kao i rock sastavi Odliv Mozgova i Ritam Sex-I-Ja (RHCP Tribute band) koji će pružiti neki novi pečat ovom festivalu. Takođe, popularne studentske žurke nisu izostavljene, te će svi ljubitelji plesa i malo drugačijeg muzičkog koncepta uživati u poznatoj Dragi Bravo žurci i različitim tematskim žurkama.

Pored vrhunskog muzičkog programa, na festivalu biće organizovani brojni društveno-odgovorni projekti i edukativne tribine. Ove godine StudFest je odabrao i ključnu temu društvenog delovanja: “Ekološki stambeni objekti”. A profesor sa građevinskog fakulteta će držati mini tribine i sa mladima diskutovati o problemima i rešenjima na ovu temu. 

Cene ulaznica za ovogodišnji StudFest biće podeljene u nekoliko kategorija u zavisnosti da li kupujete jednodnevnu ili za ceo festival. Ulaznice možete kupiti na zvaničnom sajtu festivala, kao i na svim prodajnim mestima Gigstix servisa.

Svi putevi ovog proleća vode na Palić, zato ne propustite da budete deo jedne ovakve priče i doživljaja.

Avatar photo

Autor: Igor