Ovog vikenda u Monsunu samo techno #SAMOTVRDO!

 

Techno zvuk nastavlja da odjekuje Monsunom i ove subote 9. aprila kada će se održati prvi ikada SAMOTVRDO BACK 2 BACK SPECIAL, koji će ujedno biti i najveća SAMO TVRDO žurka ove godine. Za euforičnu i energičnu atmosferu i veče u kome će se đuskati i uživati na maksimumu pobrinuće se sledeća ekipa Groovytech B2B Manton, Ilija Đoković B2B Andrew Meller i Phill & Dansmore.

Groovytech je mlada nada domaće techno scene, a karijeru je počeo 2011. godine. Uzori su mu Stefano Noferini, Metodi Hristov, Dosem, Maceo Plex i drugi, pa donosi mračniju stranu tech-house i techno muzike. Bavi se i produkcijom, a njegova pesma “Lost” izdata za ROMP dospela je na 59. mesto Top 100 techno liste i podržali su je David Herrero, Paco Osuna, Phill&Dansmore, Sam Divine, Sick Individuals. Traku “Guess What” koju pored njega potpisuju Mark Antoine i Peter Portman podržao je Sam Paganini ocenom 10/10.

Manton je strastveni di-džej koji je svoju producentsku karijeru započeo krajem 2014. godine pod pseudonimom Mark Anotine. Njegov rad obeležen je podrškom velikih umetnika kao što su Sam Paganini, UMEK, David Morales, Lisa Lashes, Was Worx i drugi. U poslednje dve godine pronšao je i formirao sebe u žanrovima techno, house, electro, tech-house, deep house i time izgradio posebnost, originalnost i jedinstven stil njegovog produkcijskog stvaralaštva.

Ilija Đoković se di-džejingom bavi od 2010. godine, a 2012 pobedio je na takmičenju “MTV Adria Clash of the DJs.” Prepoznatljiv je po energičnim setovima s primesama tech-housea, melodičnog i euforičnog technoa i odličnom „čitanju” publike. Njegova muzika našla se na lejblovima Phobiq (Sasha Carassi), Driving Forces (Sutter Cane), Tauten (TKNO) i drugim. Njegove trake naišle su na odlične reakcije publike, ali i velikana kao što su Adam Beyer, Sasha Carassi, Spektre, Sam Paganini, Cristian Varela, Mark Knight… Prošlogodišnji b2b nastup sa Leom Dobričić na Exitu bio je kruna njegove karijere.

Andrew Meller je di-džej i producent koji svojim setovima nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U njegovom opusu možete naići na različite muzičke pravce, ali svi su bazirani na house zvuku. U zavisnosti od raspoloženja to mogu biti deep, tech ili techno. Voli da eksperimentiše na podijumu i da se igra sa ljudskom psihologijom, a vodi se motom “Koliko energije daš, toliko ćeš je dobiti nazad.” Iza pseudonima Andrew Meller stoji Andrija Antić koji je jedan od osnivača projekata ReWire, Beat and Juice i Depth Perception.

Phill & Dansmore su duo koji i te kako ume da napravi žurku za pamćenje, a svojim energičnim setom ne dopuštaju da prestanete da igrate. Pored činjenice da je najveći deo njihovog producentskog stvaralaštva završio na zavidnim pozicijama na Beatportovim top listama, najveće priznanje ovaj dvojac dobija od prestižne izdavačke kuće Cr2, koja je njihovu traku “Rave Saver” izdala na zvaničnom albumu Space Ibiza-e za 2016. godinu. Pored Cr2 njihove trake su se našle na etiketama kao što su: Hotfingers, Toolroom, Stil Vor Talent, ROMP, Patent Skill.

 

Avatar photo

Autor: Igor