OXIA na Fresh Wave Pikniku 26. juna!

 OXIA na Fresh Wave Pikniku 26. juna!

U subotu, 26. juna 2021. godine, na jednoj od najmagičnijih lokacija u BiH – banjalučkom Banj brdu, održaće se novo, peto po redu izdanje najisčekivanije žurke na otvorenom! 

Na platou, kultnom plesnom podijumu Piknika, nastupiće rezidenti Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack i Woodie, gosti Stefan Ivanković i Goran Emkić, a zvezda večeri je fenomenalni francuski DJ OXIA!

Još od svog prvog EP-a 1995. godine na Ozone Records-u, OXIA se pozicionirao u sam vrh  francuske elektronske muzičke scene. Sa serijom izdanja na etiketama kao što su Goodlife, Intec, Terminal,  Kompakt, 8bit, Tsuba i mnogi drugi tokom godina potpisao je impresivnu listu izdanja koja ga je zakucala u sam svetski vrh elektronskog zvuka. Legendarna i bezvremenska hit traka „Domino“, objavljna još 2006. godine, ima više od 45 miliona pregleda na YouTube-u, a doterano reizdanje ovog klasika objavljeno je na početku 2017. godine u čast desetogodišnjici nastanka singla. Gotovo neverovatno ali itekako istinito Domino i dalje pleni pažnju iskonskih ljubitelja elektronskog zvuka širom sveta, baš kao što je bio slučaj i kad je prvi put objavljen. 

OXIA je jedan od onih višestruko nagrađivanih izvođača koji je za DJ pultom obišao planetu i to nekoliko puta, a njegovi nastupi su nezaboravni, bilo da se radi o onima na velikim festivalima pa do intimnih klubova i od velikih klubova do intimnih festivala. Njegova bogata širina pokriva svako poglavlje noći koje je moguće zamisliti i predstavlja najkraći put kao aspolutnom zadovoljstvu istančanim zvukom i neponovljivim izborom. Bez sumnje OXIA će i ovaj put ubrizgati čistu ljubav u svoj set namenjen publici predstojećeg Fresh Wave Piknika.

Petnaest meseci čekali smo priliku da se ponovo družimo i uživamo u muzici, a predstojeći Piknik put je da se podsetimo na festivalsku atmosferu Fresh Wave Festivala i zajedno slavimo  ljubav, muziku i radost druženja, sa nekim od najuzbudljivijih imena svetske muzičke elektronske scene!

Fresh Wave Piknik počinje u 12, do 17 sati ulaz će biti slobodan, a nakon toga cena ulaza je 15KM. Ulaznice će se uskoro naći u prodaji, a prodajna mesta su Pub Hogwarts i na ulazu na dan događaja.  Više detalja moći će te saznati na našim nalozima na društvenim mrežama i na www.freshwavefestival.com

Avatar photo

Autor: Igor