PAPAYA PLEŠE U RITMU TRANCE MUZIKE

Velikani trance elektronske scene proteklih su dana zavladali Papayom. Na glavnom stejdžu predstavili su se DJ Omnia, W&W, Arty, Orjan Nilsen, a brojni zaljubljenici trance  elektronske scene večeras će po prvi put čuti i First State te Aly&Fila.

Ljubitelji trance i progressive muzike proteklih su dana u Papayi imali priliku uživati u muzici vodećih DJ-a sveta elektronske scene.  Beach Odyssey festival u sredu je otvorio predvodnik mlade generacije trance DJ-a – Omnia. Nakon nedavnog nastupa u zagrebačkom klubu Mansion ponovo je posetio Hrvatsku i prvi put zasvirao na glavnom stejdžu 25. kluba sveta.

Hvala svima na nezaboravnoj večeri. Stvarno sam uživao, ne samo u nastupu koji je bio nezaboravan, nego i u divnim ljudima i gostoprimstvu. Čuo sam sve najbolje o Papayi i zaista mogu reći da sam se sjajno zabavio, a posebno mi je drago videti koliko mladih ljudi ovde dobro poznaje našu scenu i iskreno uživa.“ – izjavio je mladi DJ Omnia.

Prvo veče Beach Odyssey festivala zatvorio je energični trance dvojac W&W. Drugog su dana brojni posetioci novaljskog kluba po prvi put videli nastup ruskog DJ-a i producenta Artyja i norvešku zvezdu Orjana Nilsena koji je sa hiljadu rasplesanih gostiju dočekao zoru.

Večeras nas očekuju nastupi još dva sjajna muzička imena –  First State, talentovani  Holandjanin Sander Van Dien koji će zatvoriti festival u Papayi uz  Aly&Fila, egipatski trance duo koji po prvi puta stižu u Hrvatsku.

Iz ovogodišnje bogate festivalske ponude Papaye izdvajamo:

30.07. DJ Mag Sunrise Festival s gostovanjima Hardwell-a, Nari & Milani i dr.
02.08. Coocon Heroes s gostovanjem Sven Vatha i dr.
06.08. Justice
08.08. Bingo Players
14.08. Paul Kalkbrenner
21.08. Sonus festival s gostovanjima Ricardo Villalobosa, Loco Dice, Luciana i dr.

Avatar photo

Autor: Igor