Pariah izbacuje debi album

Arthur Cayzer nama poznatiji kao Pariah izbacio je novu traku koja će se naći na njegovom debi albumu “Here From Where We Are”.

Kao što je već najavljeno, Houndstooth će 13. jula objaviti album. Ovo će biti umetnikovo prvo izdanje nakon šestogodišnje pause i rečeno je da će obeležiti “prirodni napredak u njegovom zvuku preko devet međusobno povezanih numera”.

HTH096_Pariah_HereFromWhereWeAre_artwork (1)

Cayzer se relativno kasno pridužio elektronskoj muzici. Odrastao je u hardcore i punk bendovima, nakon čega se preselio u London gde ga je privukao dubstep zvuk. Nakon samo šest meseci “igranja” u Logic-u, napravio je nešto svoje što je privuklo pažnju R&S etikete, a tokom naredne godine je za isti lejbl potpisao i tri EP-a. Od tada, Cayzer je nastavio da radi kao DJ radeći live setove kao Karenn zajedno sa Blawan-om. Rečeno nam je i da je osetio kako pravi muziku kakvu ljudi očekuju, a ne onakvu kakav je on zapravo. Napravio je korak unazad kako bi analizirao muziku na način na koji je oscilirala sa njim, što mu je dalo poverenje kada je u pitanju njegov rad. Nakon što je jedna traka bila završena, ostale su se samo nizale.

Poslušaje traku koja će se naći na ovom debi albumu.

 

Tracklist
A1. Log Jam
A2. Pith
A3. Seed Bank
A4. Linnaea
B1. At The Edge
B2. Conifer
B3. Rain Soup
B4. Drug The Lake
B5. Here From Where We Are

Izvor: XLR8R

Avatar photo

Autor: Igor