PartyMonsters vas vodi na Love Fest

 

LOVEFEST 06– 08  Avgust

Deveto izdanje Lovefesta, koji je i ove godine podržan od strane Heinekena biće održano od 6. do 8. avgusta, a fanove festivalske zabave čeka još jedno vrelo leto u Vrnjačkoj Banji.

Tri vatrene noći na najvećoj bini Lovefesta

Na glavnoj bini festivala ljubavi tokom tri festivalske noći nastupiće više od 20 izvođača iz zemlje i sveta. Zvezde Fire Stage-a biće Dubfire čuveni iransko-američki di-džej i producent i dobitnik Gremija, kao i kultni di-džej duo iz Frankfurta Booka Shade. Poklonici elektro-haus zvuka konačno će u Srbiji imati priliku da uživaju uz Fedde Le Grand-a, holandskog di-džeja poznatog po planetarnom hitu “Put your hands up for Detroit”. Po treći put na Lovefestu nastupiće i miljenik brojnih srpskih klabera James Zabiela. Na Fire Stage dolaze i Ame, Juan Atkins, Wankelmut, Danny Daze, Blake Baxter, Carlo Lio, kao i brojni regionalni i domaći di-džejevi, čija će imena biti objavljena uskoro.   

Energija klabinga ponovo na otvorenom

Bina koja od osnivanja promoviše najkvalitetniji underground elektro zvuk i ove godine može da se pohvali velikim imenima. Prvi među njima je Fred P, vlasnik kultne izdavačke kuće Soul People Music i svetski poznati di-džej koji je na sceni više od 20 godina. Na Energy Stage dolazi i Marcellus Pittman, jedan od članova legendarnog sastava “3 chairs”. Među di-džejevima koje će ova bina ugostiti nalaze se i Hunee, Juju & Jordash koji će imati LIVE set, The Analogue Cops, Interstellar Funk, Rivet, Richard Zepezauer i brojna imena sa domaće muzičke scene.

Laibach i Hladno Pivo zvezde Live Stage-a

Čuveni slovenački sastav Laibach, čiji je recept za jedinstveni koncept, nastup i muziku pozajmila i nemačka grupa Ramštajn po prvi put pojaviće se na Lovefestu. Za bend koji je već odavno prešao okvire Slovenije i postao svetska senzacija često se vezuju kontroverzna karijera, kao i nastupi sa specifičnom scenografijom, koja neće izostati ni u Vrnjačkoj Banji. Najmlađa bina festivala ljubavi će ugostiti i popularni zagrebački bend Hladno Pivo, a iz Hrvatske stiže i grupa Elemental. Na Live Stage-u nastupiće i Goblini, Eyesburn, Who See, Marčelo, Prti Bee Gee, Zaa, Artan Lili, Atheist Rap, Mortal Kombat, Ničim Izazvan i vrnjački bend Regulator.

VRNJAČKA BANJA

Vrnjačka Banja se nalazi u centralnom delu Republike Srbije, na putu Kraljevo – Kruševac na oko 200 km od Beograda. sa severa je zaštićena Gledićkim planinama, dok je sa juga, istoka i zapada štiti planina Goč. Za Vrnjačku Banju se zna još od cara Konstantina i njegovih legija. Poznata po svojim prelepim parkovima i bogatstvu lekovitih mineralnih izvora Vrnjačka Banja je danas najpoznatija banja u Srbiji.

 

 

SMEŠTAJ VILA PANONIJA

Položaj VILE PANONIJE u samoj banji je idealan. Nalazimo se pored lekovitog mineralnog izvora Topla voda u samom centru parka i svih dešavanja, ali smo ipak dovoljno zaklonjeni da Vam nudimo mir i privatnost. U prizemlju hotela se nalazi recepcija, restoran i kuhinja dok su sobe raspoređene na dva sprata. Sobe  Vam u svakom trenutku nude potpunu intimu. Sve sobe su komforno opremljene i u svakoj se nalazi kupatilo sa kadama i TV u boji sa kablovskom televizijom.

Udaljenost od festivalske lokacije

10 minuta pešaka

Kategorija / ECONOMY

Sobe

 • Sobe su 1/1, 1/2, ¼

 • Kupatilo

 • Tv

 

Uslovi izdavanja

 • Minimalan broj noćenja je 3

 • U cenuje uračunata boravišna taksa.

 

SMEŠAJ KAMP

Lovefest 2015 kamp biće smešten u blizini festivalske lokacije, ali dovoljno daleko kako bi kamperi mogli da uživaju u ostatku dana. Kamp je opremljen toaletima i tuševima, a celo područje je obezbeđeno.

LOVEFEST PAKETI:

Cena:

LoveFest Kamp 55€

Love Fest Hotel  85€

 

U cenu je uključeno:

Karte za Lovefest

 • 3 noćenja u kampu/hotelu

 • Povratna autobuska karta NS/BG – Vrnjačka Banja (Redovna autobuska linija)

 • Boravišna taksa

 

U cenu nije uključeno:

 • Putno osiguranje

 • Peronska karta za autobusku stanicu (50 din)

 • Polupansion za hotel 25€ doplata  

 

 
Kontakt +381 64 6444 214
 
Avatar photo

Autor: Igor