Patrice Baumel /Afterlife/ u Blenderu /26.05. Barutana/

 

Afterlife, lejbl di džej dvojca Tale of Us, brzo se istakla kao jedna od vodećih i najzastupljenijih etiketa trenutne svetske scene. Njihova vizija je da ovim brendom koji obuhvata i istoimeni serijal žurki promovišu muzičare u koje čvrsto veruju pa se na listi artista nalaze istaknuta imena poput Recondite, Mind Against, Woo York, Monoloc, SHDW & Obscure Shape i mnogi drugi. Svim di džejevima koji su ljubitelji ovog melodičnog i melanholičnog zvuka trake Afterlife-a nezaobilazni su deo seta.

Ova eminentna etiketa nedavno je dodala još jedno ime na zavidnu listu izvođača čiji rad objavljuje. Reč je o Patrice Baumel-u, vrhunskom di džeju i producentu poznatom po hipnotišućim setovima progresivnog zvuka. Baumel je debitovao za Afterilife EP izdanjem “Glutes”/”Engage” uoči kog je izašao i njegov podcast, treća epizoda serije podcast-a “Voyage” istoimene etikete.

Na dosadašnjim Blender žurkama progresivnog zvuka trake ovog velikana bile su neizostavni deo svakog seta, a pre par nedelja popularni dvojac Kollektiv Turmstrasse takodje je svoj nastup u Beogradu upotpunio poslednjim njegovim singlom.

https://www.facebook.com/patrice.baumel/videos/1569296779779566/

Patrice Bäumel je nemački audio-vizuelni umetnik, di džej i producent koji trenutno radi i živi u Amsterdamu. Svoj muzički stil slobodno karakteriše kao “modernu dens muziku za odrasle”. Dugo je bio rezident DJ Trouw-a u Amsterdamu, jednog od najeminentnijih klubova elektronske scene u Evropi. Saradjivao je i sa mnogim vrhunskim etiketama, kao što su Get Physical, K7, Systematic, Diynamic, Trouw i Turbo, Kompakt i mnoge druge. Kada je o njegovoj muzici i produkciji reč Patrice kaže “Najbitije je da se tokom pesme priča stalno razvija. Ti mali trenutci su ono što nas održava. Zamislite da se vozite krivudavim putem, ona polja cveća ili grad u daljini su razlog da se ne osećate kao da vozite kroz pustinju. To su mali znaci života. Tako i u muzici.”

Karte su dostupne na svim prodajnim mestima GIGS TIX i Eventim Serbia po ceni od 690 RSD.

 

Avatar photo

Autor: Igor