Patrick Topping, Marco Faraoni i drugi stižu na pre-party festivala Amnesia 2022 Ibiza Takeover Croatia!

 Patrick Topping, Marco Faraoni i drugi stižu na pre-party festivala Amnesia 2022 Ibiza Takeover Croatia!

Nulti dan odnosno pre-party festivala Amnesia 2022 Ibiza Takeover Croatia u organizaciji BSH Events ekipe održaće se u Zadru 29. maja (nedelja) uz spektakularan zalazak sunca na off-lokaciji.

Ovaj jedinstveni showcase održaće se na zadarskom spomeniku Pozdrav suncu. Poznati su i izvođači koji će nas rasplesati, a to su Patrick Topping, Marco Faraone, Lauren Lo Sung i Pablo Panda.


Pridružite se spektakularnom zalasku sunca u gradu koji je poznat po jednom od najlepših zalazaka sunca na svetu i najboljoj evropskoj destinaciji 2016. Ulaznice za ples na spomeniku Pozdrav suncu 29.5. mogu se kupiti preko Entrio sistema prodaje karata.Pre nekoliko dana najavili smo i datume festivala Amnesia 2022 Ibiza Takeover Croatia koji se ove godine održava od 30. maja do 2. juna na plaži Zrće. Ulaznice za festival na Zrću pronađite takođe na Entrio sistemu prodaje karata.MARCO FARAONE
Marco Faraone je do sada dao neprocenjiv doprinos izdavačkim kućama, počevši od svog debija na Drumcodeu 2013. Italijan je i dalje jedan od najsvestranijih producenata na sceni koji jednako dobro kotira s house i techno produkcijama. Pretprošle godine je objavio dva albuma, a njegova nadahnuta forma nastavlja se tokom cele 2021. sa nezaboravnim EP-om “Our Freedom” na etiketi Adama Beyera.

PATRICK TOPPING
Kao jedan od najuspešnijih umetnika svoje generacije, britanski umetnik Patrick Topping pridoneo je stalnom dotoku pozitivnosti u kulturi koju tako jako voli, postavši pritom jedan od najpopularnijih DJ-eva na sceni. Vođen ovim temeljnim elementima, Patrick je stekao međunarodni status umetnika, sa sjajnom diskografijom, etiketom i party brandom.


LAUREN LO SUNG


DJ-ica i producentica iz Liverpoola Lauren Lo Sung cenjena je zbog svog zvuka ispunjenog grooveom. Fuzija toplih tekstura i ogoljenih udaraljki, začinjena sa malo pariške blistavosti, to je glavna snaga iza njezine uspešne karijere, one koja ju je dosad ne samo odvela u niz klupskih i festivalskih žarišta kao što je Junction 2, Fabric,  Club Der Visonaere, Hi (Ibiza) i The Warehouse Project, nego je usput zaslužila i priznanja Mixmaga ‘One to Watch’, DJ Maga ‘Get To Know’ i Liverpool Echoa ‘DJ Of The Year’.

Ključni stup iza producentice rođene u Liverpoolu je njezin brend LOLiFE. Prvo kao klupska večer, LOLiFE je započeo kao redovni flex u underground utočištima širom Liverpoola, Londona i Manchestera. Ista je namera ugrađena u njen poslednji LOLiFE poduhvat; LOLiFE Records. Iza sebe ima album i brojna izdanja među kojima ističemo remikse za AdMaiora koja su snažno podržali Rhadoo, Archie Hamilton, Seth Troxler,  Seb Zito, Andrey Pushkarev.

PABLO PANDA
Pablo Panda je zagrebački DJ i promoter događaja. S house muzikom u ranoj dobi uveo ga je brat Lugo. U početku je to bio Chicago House. Nekoliko godina kasnije, nakon što je postao bolji i naučio sve više o DJ-ingu, pokrenuo je sopstvenu event firmu BSH events jer je uvideo da postoji prilika za unapređenje house muzičke scene u Zagrebu. Od tada je organizovao brojne događaje u Zagrebu na prekrasnim i nesvakodnevnim prostorima poput tvrđave Medvedgrad s pogledom na grad, Međunarodne zračne luke Zagreb, Trsatskog dvorca itd. Nakon što su osvojili hrvatsku prestonicu, ekipa iza BSH eventa odlučila je odvesti party na obalu sa brendom koji su nazvali Adria Sunset Sessions. Od tada je delio binu sa imenima kao što su Paco Osuna, Fisher, Purple Disco Machine, Dennis Cruz, Melé, Dom Dolla, Mousse T, Weiss, Danny Howard, Chelina Manuhutu, Lily Palmer, Gramophonedzie itd. Puštao je i na velikim regionalnim festivalima. Takođe, nedavno su u Zagrebu započeli potpuno novu veče pod nazivom “Ciferšlus” orjentisanu na disco house zvuk. Pohađao je SAE Institute Ljubljana, gde je studirao audiotehniku ​​/ muzičku produkciju.
 

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor